stailer

Serviciile de infrumusetare si intretinere corporala nu sunt exclusiv doar pentru femei. Barbatii moderni se ingrijesc in egala masura si este perfect normal. Poate ca ei nu au nevoie de atat de multe transformari, insa chiar si ei se simt mai bine cand au un fresh cut, o barba aranjata milimetric, sprancene perfecte cu un look natural, nu ca doua omizi paroase. Si bineinteles manichiura si pedichiura sunt must have, fiindca femeilor nu le plac barbatii care au copite in loc de unghii. Bine, nici barbatii nu trebuie sa o duca la o extrema groteasca, ci pur si simplu sa arate ca stiu care sunt minimele reguli de igiena.

Asadar, chiar si ei au nevoie de stilisti, cosmeticieni si altii care lucreaza in industria hair & beauty. Stailer te ajuta sa gasesti barber shop-uri in 20 de orase ale tarii. Daca nu te afli printre cei care poate utiliza platforma gratuita, nu-i bai. Se zvonesc planuri de extindere, asa ca chill!

Barbatii sunt pierduti in spatiu cand cauta un salon

S-or pricepe ei la masini, fotbal si altele, insa cand vine vorba de saloane sunt helpless. Cunosc maxim 2 frizerii si pur si simplu renunta la nevoile lor cand suna si afla ca nu au loc. Nu prea-si dau interesul nici sa caute altele si nici nu prea le plac lor schimbarile odata ce s-au obisnuit cu un loc.

Prefera sa astepte o saptamana aratand ca un om al pesterilor, stiind ca merg in acelasi loc de ani de zile. Insa, daca e o urgenta, spre exemplu esti invitat la o nunta, ce faci? Accesezi Stailer desigur! Pe stailer.ro selectezi cateva filtre de cautare cum ar fi orasul, genul masculin, serviciul dorit, data si ora. Daca esti din Alba Iulia spre exemplu, vei primi in cateva secunde lista cu barber shop-uri din Alba Iulia care sa te primeasca si in urmatoarele ore.

De ce sa treci la programarile online

Raspunsul este cat se poate de evident, totul este mult mai simplu, nu mai pierzi timp nici telefonand, nici cautand pe Google saloane la care sa suni. Stailer ti le gaseste pentru tine si tu iti rezervi cu mana ta locul dorit in doar cateva minute. Nu mai faci compromisuri nici cand vine vorba de calitate, nici cand vine vorba de preturi.

Stailer iti afiseaza toate informatiile necesara. Locatiile saloanelor, recenzii, poze din salon si cu alte lucrari, preturile si durata serviciilor. Chiar si anularile sunt gratuite daca intervine ceva si nu mai poti ajunge. Astfel scapi si de scuze la telefon, fiindca anulezi cu doar cateva click-uri din link-ul primit prin sms. Afla mai multe de aici.

Contul Stailer are mai multe beneficii

Si barbatilor le plac lucrurile gratis, promotiile si orice ii poate avantaja intr-un fel. E perfect omenesc. Stailer nu te conditioneaza cu nimic, adica te poti programa nelimitat din platforma si fara cont. Insa, crearea unuia este mai avantajos pentru tine si e la fel de gratuit. Scapi de reintroducerea datelor personale de fiecare data, ai propria ta agenda virtuala de programari, unde le gestionezi mult mai usor. Si poti seta si remindere. Un lucru util pentru barbatii uituci din fire. Daca uita de aniversarea cuplului, cu siguranta uita de o amarata de programare.

Poti instala si aplicatia Stailer din Magazin Play, App Store sau App Gallery. Iti va fi si mai la indemana sa te programezi.

Descopera cum e sa te programezi online accesand stailer.ro. Pentru alte informatii scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *