Sigur ca in momentul in care copilul se afla inca in dezvoltare, in cele noua luni de sarcina parintii nu se gandesc ca isi doresc sa aiba un copil inteligent. Ei se gandesc ca isi doresc sa aiba un copil sanatos si mai apoi se vor intampla toate. Oricum ar fi, dupa ce vin pe lume, parintii isi doresc ca micutii lor sa fie cat mai inteligenti, sa stie cat mai multe lucruri pentru a se descurca mai usor in viata. Apoi, trebuie ca parintii sa se gandeasca ca aceste lucruri se formeaza inca de la inceputul vietii lor, adica din momentul in care sunt in burtica mamicii.

Parintii fac eforturi pentru a dezvolta inteligenta si imaginatia micutilor si pentru aceste lucruri ei le spun povestioare, le canta, le vorbesc despre ceea ce se intampla in jurul lor. Toate aceste lucruri sunt foarte importante si contribuie si ele bineinteles la inteligenta copiilor. Totusi, inteligenta copiilor apare in primele luni de viata adica in cele noua luni.

Din acest motiv se tot spune ca mamicile trebuie sa consume alimente sanatoase, sa aiba o alimentatie sanatoasa, sa nu consume alcool sau tutun. Aceste lucruri pot duce la deteriorarea integritatii si inteligentei copilului.

Alimentatia mamicii este foarte importanta si cu cat este mai sanatoasa si mamica are un stil de viata mai sanatos cu atat sarcina va decurge mai bine iar creierul si copilul se va dezvolta mai sanatos si mai frumos. Este foarte important ca fiecare mamica sa fie constienta de aceste lucruri care pot afecta sanatatea copilului si sa faca tot ceea ce le sta in putina si contribuie la starea de sanatate a copilului.

Mediul in care isi dezvolta mamicile activtatea trebuie sa fie cat mai relaxant si cat mai calm. Aceste lucruri vor contribui extremd e mult la sanatatea fizica si psihica a copilului.

Este adevarat, asa cum am mai precizat faptul ca mediul in care mamica isi dezvolta activitatile este mai mnult decat important. Totusi, in momentul in care a venit pe lume, micutul trebuie sa fie cat mai instruit si ajutat sa se dezvolte cat mai frumos. Probabil ca va ganditi care sunt lucrurile de care trebuie sa tineti cont si cum ati putea influenta nivelul de inteligenta al copilului.

Ei bine, in acest caz va trebui sa faci astfel incat sa ii oferi copilului o inclinatie spre pasiunea lui. Il poti incuraja sa opteze pentru un curs formator bucuresti, insa sa aleaga ramura pentru care simte ca are o afinitate. Astfel, veti reusi sa aveti un copil priceput si foarte inteligent.

Nu trebuie sa uitati insa ca succesul carierei sale variaza si depinde in primul rand de vointa si ambitia copilului. Daca acesta intelege inca de la bun inceput ca va trebui sa invete pentru a avea un viitor cat mai frumos, vei putea sa il initiezi spre scoala sau cursuri de perfectionare.

De asemenea, este foarte important sa tineti cont de parerea si de preferintele copilului. Copilul este cel care decide cum ii va fi viitorul, asa ca nu vei putea sa ii preconizezi cariera inainte ca el sa isi dezvolte aptitudinile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *