stailer

Indiferent de cum a fost starea ta din ultimele zile, probabil această veste îți va aduce un zâmbet pe buze și te va încânta. Stailer este disponibil pentru tine! Probabil că nu te entuziasmezi încă pentru că nu știi ce este și cum te poate ajuta, dar crede-mă că este cu adevărat o veste bună. A venit vara și în special acum ai nevoie de el. Fiecare persoană vrea să facă schimbări de look, să se pregătească de concedii și de vacanțe. Totuși, fix acum este cel mai aglomerat la saloanele de hair and beauty, tocmai datorită faptului că fiecare vrea un loc rezervat.

Chiar și nunțile sunt în toi, deci problema este cu atât mai mare. Dacă vrei să mergi la epilat sau la un tratament facial pentru că nu vei să ai probleme în concediu, trebuie să te pregătești din timp și fix la asta nu îți stă capul cu câteva săptămâni înainte. Deci atât pentru uituci, cât și pentru toți ceilalți, Stailer vine în ajutor.

Ajutorul și salvarea ta – Stailer!

Stailer este o platformă online. Aici poți vedea toate saloanele înscrise din orașul tău. Chiar dacă momentan activează doar în Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și București, probabil se va extinde în continuare pentru că este din ce în ce mai îndrăgit de public. Stailer are disponibile toate serviciile din sfera hair and beauty disponibile atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Chiar atunci când crezi că nu mai ai nici o șansă să găsești un loc liber la salon, poți avea certitudinea că Stailer este aici pentru tine și te ajută. Cu ajutorul platformei poți beneficia de un coafat de zi la Ukiyo Beauty Salon și nu numai. Un mare avantaj pe care îl ai este faptul că ai la dispoziție toate informațiile cu privire la salon, stilist și servicii, astfel încât să alegi din listă opțiunea potrivită pentru tine.

Această listă de care vorbesc este cea care îți apare după ce selectezi toate informațiile care te interesează, printre care și data cu ora. Deci oricând ai nevoie poți căuta pe Stailer un loc liber la salon și dintre toate saloanele din oraș înscrise, cu siguranță cel puțin unul are loc liber și pentru tine. Le găsești pe toate în același loc și este mult mai simplu astfel, pe lângă faptul că economisești timp prețios.

Vrei să creezi un cont?

Ai posibilitatea de a crea și cont pe Stailer, tot gratuit.  Poți să vezi si acest articol cu privire la acest aspect. Contul te poate ajuta să economisești și mai mult timp pentru că nu trebuie să stai de fiecare dată să introduci informațiile personale, ci le ai deja stocate. Mai mult decât atât poți vedea oricând lista cu serviciile de care ai beneficiat, alături de locație și stilist, pentru a merge din nou acolo dacă ai fost mulțumit.

Reminderul poate fi cel care te anunță că ai programare, în caz că în general mai uiți lucruri. Stailer deci este pentru tine. Te poți bucura și tu de serviciile sale oricând vrei. Accesează platforma și haide și tu în lumea programărilor la salon online!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *