Majoritatea oamenilor iubesc animalele, acestea au ceva aparte care ne atrag. Cu toate acestea nu toate animalele nu impartasesc aceleasi ganduri prietenoase care noi le avem pentru ele. La urma urmei sunt animale si nici macar cainele tau nu stii cum va reactiona la un moment dat.

Sarpele Inland Taipan

Inland Taipanul este cel mai periculos sapre din lume. Veninul sau este atat de puternic incat poate dobora 100 de oameni cu un singur gram de venin. Sarpele este un nativ al continentului australian. In mod normal acesta nu este foarte agresiv si ataca numai daca este provocat. Neurotoxinele acestuia ataca sistemul nervos al victimei si aceasta poate muri in mai putin de o ora de cand a fost muscat.

Rechinii

Rechinii sunt considerati ca fiind unele din cele mai periculoase animale din lume. Acestia au in general 6 metri lungime si o greutate medie de 2.5 tone. Mai mult de atat, rechinii au un simt de miros al sangelui in apa. De asemenea pot simti chiar si cea mai mica miscare in apa. Aceste capacitati extraordinare il fac un adversar de temut in ape. Un rechin poate ucide un adult in cel mult 3 minute. Un lucru pe care poate nu il stiai despre rechini este ca acestia se misca si in timpul somnului avand nevoie mereu de un flux de apa in jurul corpului pentru a putea extrage oxigenul de care are nevoie.

Crocodilii de apa sarata

Cea mai mare reptila din lume, crocodilul de apa sarata are in general o greutate de doua tone si are o lungime de pana la 10 metri. In general acesta poate fi gasit in Asia de Sud Est si in Australia de Nord. Reptila are capacitati iesite din comun de a ucide alte animale, putand dobora chiar si un bivol salbatic. Crocodilul isi musca prada o trage sub apa dupa care se invarte pentru a o sfasia din doar cateva micari. In apa acestia au o viteza apropiata de cea a delfinilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *