Cu siguranta ati auzit pana acum cum ca femeile insarcinate sunt cele mai frumoase. Nu se spune ca ele sunt cele mai frumoase decat pentru ca sarcina este cea care le shimba si probabil ca le face sa radieze pe viitoarele mamici de fericire, ceea ce le face mai frumoase.

Sigur, pe langa imensa bucurie care vine o data cu venirea micutului exista si o serie de modificari de care are parte o mamica. Exista foarte multe avantaje ale femeilor insarcinate care devin din ce in ce mai frumoase pe parcursul sarcinii insa exista si anumite inconveniente.

Iata care sunt inconvenientele unei femei insarcinate:

Pielea este care care isi modifica forma, structura si culoarea. Astfel, femeile care au tenul mai inchis la culoare sunt foarte predispuse la depigmentarea pielii. Asadar, se vor produce anumite efecte neplacute pentru femeile insarcinta, iar depigmentarea pielii nu inseamna doar deschiderea la culoare a tenului. Iata ce alte inconveniente mai aduce acest dezavantaj:

  • Apar depigmentari la nivelul burtii si a pieptului. Aici pot aparea dungi mai inchise la culoare.
  • Sfarcurile vor deveni mai inchise la culoare si se vor mari. Astfel, si aureolele se vor extinde.
  • Femeia gravida care merge la plaja nu se va bronza niciodata uniform.
  • De asemenea, pot aparea pete de roseata si depigmentari si la nivelul tenului.

Ca de fiecare data si ca in oricare alta perioada, femeile trebuie sa se hidrateze foarte bine. Consumul de lichide este esential pentru fiecare fintre noi, ca sa nu mai vorbim despre sarcina. Pe langa faptul ca trebuie sa consumati lichide trebuie sa va hidratati pielea folosind lotiuni sau uleiuri.

Podoaba capilara se va indesi si va fi mult mai stralucitoare atunci cand sunteti insarcinata. Dupa ce va naste efectele vor fi total invers. De acum, parul va cadea foarte mult si va veti confrunta cu par peste tot. In acest caz mergeti la un medic de specialitate care va spune ce aveti de facut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *