Indiferet din ce categorie sociala facem parte, ce varsta avem sau ce profesie, cu totii avem nevoie de prieteni. Proababil ca stiti ca exista foarte multe persoane care au o sumedenie de prieteni. Ei bine, toti acesti prieteni sunt de fapt niste amici pentru ca este proape imposibil sa gasesti foarte multi oameni care sa fie compatibili asteptarilor voastre si care sa se potriveasca cu ceea ce cautati la un prieten adevarat.

De fapt, este extrem de important sa faci astfel incat sa eviti oamenii care nu te aduc decat la pierzanie pretinzand ca sunt prieteni. Iata cateva tipologii de prieteni pe care trebuie sa ii eviti pe cat posibil:

In primul rand, va trebui sa eviti acei prieteni care sunt mereu nemultumiti. Este vorba despre anumiti oameni care nu sunt niciodata multumiti de ceea ce faci, ba chiar dimpotriva ei fac astfel incat sa te descurajeze tot timpul. Daca faci un lucru spectaculos aceasta persoana se va arata dezinteresata si astfel vei crede ca ceea ce i-ai povestit nu are nicio valoare in fata acestei persoane.

Un alt tip de prieteni pe care trebuie sa il eviti pe cat posibil este acel tip de prieten extrem de invidios. Este o persoana care compara tot timpul viata lui cu a ta. Daca faci un anumit lucru sau iti cumperi ceva aceatsa persoana va fi geloasa. De asemenea, in multe cazuri aceste tipuri de persone incearca sa puna bete in roate pentru a dobori succesul. Incearca sa scapi de aceste persone deoarece te vor face sa fii la un nivel mic.

Incearca si sa eviti acei prieteni care sunt barfitori si fac acest lucru chiar cu drag. Este vorba despre personele carora pur si simplu le place la nebunie sa barfeasca si sa vorbeasca minciuni despre unele persoanele. Aceste persoane trebuie sa plece definitiv din viata ta pentru ca se va intampla acelasi lucru si cu tine cand nu vei fi in prezenta acestei persoane.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *