Parul unei femei poate spune foarte multe despre ea, despre stilul alimentar si modul de ingrijire. Pentru a avea un par cat mai frumos si sanatos trebuie sa il ingrijim corespunzator. Utilizarea balsamului este necesara pentru a avea un par frumos.

Balsamul pentru par nu trebuie sarit niciodata, pentru a avea un par frumos. Insa aceasta trebuie aplicat intr-un mod cat mai corect pentru a avea si rezultatele. De obicei femeile femeile folosesc balsamul pentru a avea un par matasos, fin si mai usor de pieptanat. Daca folosim balsamul pentru par, inseamna ca nu trebuie sa il aplicam niciodata la radacina.

Balsamul nu trebuie sa fie folosit niciodata precum samponul adica nu trebuie sa fie aplicat pe toata suprafata parului. Daca vei folosi balsam la radacina nu vei face decat sa ai surpriza ca parul tau se ingrasa foarte, foarte repede. Balsamul nu se aplica decat pe de la jumatatea lungimii parului si pe varfuri.

Balsamul este recomandat chiar si pentru persoanele cu parul gras. Trebuie sa folosesti suficient balsam incat sa iti faca treaca, adica sa iti inchida porii parului si sa mentina elementele hidratante in interiorul firului de par.

Este important sa iti clatesti foarte bine parul, dupa ce utilizezi balsamul!

Iata care sunt etapele corecte aplicarii balsamului:

Dupa ce te samponezi si te clatesti trebuie sa aplici balsamul pe parul umed, fara sa il aplici la radacina.

Aplica balsamul si intinde-l pe suprafata parului cu ajutorul degetelor sau al unui pieptene. Aplica cat mai uniform balsamul.

Lasa cateva minute sa actioneze, dupa care, clatesti foarte bine parul.

Pentru a avea rezultatele pe care ti le doresti, trebuie sa folosesti tipul de balsam corespunzator tipului tau de par. Foloseste-l dupa fiecare spalare si nu il evita niciodata. Balsamul te va ajuta sa ai un par sanatos, asa cum ti-ai dorit, cu un aspect frumos si foarte usor de coafat

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *