stailer

Suntem prinși în secolul vitezei, unde zilnic te simți ca în ochiul unui ciclon. Nici n-ai apucat să clipești de doua ori și să bei o gură de apă că deja s-a terminat ziua. Pe măsură ce am evoluat și ne-am modernizat, parcă timpul nu mai ajunge pentru nimic, în special pentru îngrijirea propriei persoane. Când te hotărăști și tu că e cazul să mergi la salonul tău, atunci nu e stilistul disponibil, iar energie să stai să cauți alte saloane pe internet, să mai și suni la fiecare în parte, ia-o de unde nu-i. Numai simplul gând la tot acest proces greoi îți provoacă repulsie.

Dacă tot suntem în era digitalizării și ne petrecem majoritatea timpului în fața unui ecran, de ce să nu facem și ceva benefic pentru noi? Accesezi www.stailer.ro și de acolo totul este floare la ureche, vezi aici alte detalii.

Cum funcționează platforma Stailer

Urmează Paștele ceea ce înseamnă că programul tău va fi format din: dormi până ți se face foame și mănânci până ți se face somn. Dar trebuie să și arăți bine totuși când faci aceste lucruri, nu? Pe pagina principală ești întâmpinată de filtrele ce te vor ajuta să obții lista stiliștilor disponibili din orașul tău. Locațiile actuale unde Stailer este utilizat sunt Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și București, însă se vor alătura și altele. Atât femeile cât și bărbații pot obține programări aici, fiindcă îngrijirea personală trebuie să fie prioritară pentru oricine.

Fiindcă tot urmează sărbătorile pascale, este clar că ai nevoie de cel puțin o transformare a look-ului. Dacă ești femeie și citești aceste rânduri, uită-te la mâinile tale. Așa-i că ai uitat să-ți faci programarea pentru manichiură? Ce șanse ai să găsești un loc acum la tehnicianul tău de unghii? Fulgerător îți trece prin minte cifra 0. Dar, cu Stailer ai șanse totuși să găsești pe cineva disponibil, trebuie doar să intri pe www.stailer.ro să-ți încerci norocul.

Stailer doar te ajută, niciodată nu te-ncurcă

Doar 3 lucruri pe lume pot schimba exponențial starea de spirit a femeii și anume “Te iubesc!”,“Ai slăbit!” și “E gratuit!”. Stailer este complet gratuit, cap coadă. Nu îți trebuie cont neapărat să faci o programare rapidă, însă acesta este mai avantajos pentru tine. Contul creat îți oferă acces 24/7 la agenda platformei, unde tu poți vizualiza fiecare programare ce urmează sau saloanele la care ai fost. De aici ai posibilitatea să îți setezi remindere dacă apreciezi punctualitatea. Fără să fie vreo taxă ascunsă, poți chiar și anula programările dacă intervine ceva. Fă-o în timp util pentru a-i permite stilistului să găsească alt client. Stailer este conceput pentru o colaborare mai eficientă între clienți și saloanele înscrise aici.

Fiecare salon dispune de informații relevante ce te vor ajuta să alegi mai ușor stilistul care să te răsfețe. Afli aici prețul fix, durata serviciului și chiar și locația salonului prin Google Maps.

Intră și tu în lumea Stailer să vezi cât de simplu este acum să mergi la salon, oricând vrei tu. Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *