stailer

Ai atât de multe aplicații în telefon, încât pare că mai tot ce faci este prin intermediul aplicațiilor. Iată că ai acum șansa de a folosi o aplicație implicit pentru a te programa la salonul de hair and beauty. Dacă nu ai încercat până acum, află despre Stailer! 

Platforma aceasta și implicit aplicația aceasta îți permit să te programezi simplu și rapid la unul dintre saloanele din orașul tău. Iar pentru asta nu mai pierzi timp căutând locațiile acestea, dar nici sunând de la salon la salon, în căutarea unui loc liber. 

Cum poți folosi Stailer

Este simplu. În varianta de aplicație, o descarci gratuit, din App Store, App Gallery sau Magazin Play, iar de aici și până la setările necesare pentru validarea unui cont mai ai doar un pas. Poți să te loghezi de asemenea și cu datele din contul de Facebook. 

Incearca aplicatia Stailer și nu îți vei mai dori să mai încerci și altceva. Caută simplu în funcție de tipul de serviciu dorit, în funcție de locație, data și ora dorite de tine. Filtrul activ din pagină îți va tria opțiunile, astfel încât să îți afișeze doar acele locații ce corespund cu preferințele tale. Dintre acestea alege ce îți convine. Poți avea în vedere prețul, durata unui serviciu, cât de aproape este de tine un salon sau chiar și recenziile – ce spun alți clienți despre serviciile dintr-un salon poate fi realmente un barometru al calității serviciilor de care tu ești interesat. 

Confirmarea este imediată

Nu mai este necesar să aștepți sau să revii cu apel telefonic pentru confirmarea unei programări. Totul se întâmplă online, rapid și simplu. În acest sens te vei bucura să știi că un mic efort îți aduce la îndemână șansa de a găsi un loc liber la salonul dorit. Sunt hairstyliști renumiți, cu agenda plină mai toată luna. Greu de găsit un loc liber la aceștia, însă nu imposibil. 

Caută, găsește rapid orice loc liber în data dorită de tine și la ora dorită de tine. Stailer îți este de mare ajutor în acest sens. Vezi mai multe informatii aici.

Cât costă să folosești aplicația Stailer

Indiferent că vorbim despre aplicația Stailer sau despre platforma cu acest nume, totul este gratuit. Nu ai nevoie de abonamente, nu vei fi taxat cu cine știe ce prețuri și nici costul unui serviciu nu se va modifica. Ai transparență totală în ceea ce privește detaliile ce țin de modul de funcționare al saloanelor. 

Din contul Stailer ai la dispoziție implicit posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare efectuată. O poți anula la fel de ușor, o poți modifica, poți repeta o programare. Nu va conta câte programări faci astfel. Nu există costuri pentru utilizarea acestei metode de programare la salon. 

Merită să încerci!

Ai aplicații de shopping și nu numai. De ce nu ai avea la îndemână o modalitate ușoară și rapidă de a te programa la salonul de înfrumusețare?! Merită să încerci Stailer! 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *