Traim intr-o societate care ne-a obisnuit de-a lungul vremii sa judecam sau sa fim judecati. Societatea in care traim este una plina de prejudecati si de limite. Oamenii nu fac diferite lucruri pe care le simt tocmai din cauza ca nu isi doresc sa fie judecati de catre ceilalti.

Totusi, ceea ce facem nu trebuie sa fie guvernat de parerea celor din jurul nostru. Va intrebati de foarte multe ori care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le faceti in momentul in care va doriti nespus de mult sa faceti un anumit lucru insa nu il faceti tocmai din cauza nu considerati ca oamenii ar aprecia faptele dvs.

Cat de importante sunt parerile oamenilor si cat de mult ar trebui sa ne ghidam dupa ceea ce spun oamenii? Ei ibne, daca este important ca cineva sa va spuna cum va sta noua pereche de pantaloni, suntem de acord. Ca si oameni avem nevoie de aprecierile celor din jur. Totusi, in momentul in care nu stii ce trebuie sa faci in viata si care ar fi alegerea cea mai buna nu mai trebuie sa te gandesti la parerile oamenilor. Acum, este mai mult decat important sa faceti astfel incat sa faceti ceea ce simtiti. In continuare, voi prezenta cateva situatii inca care nu datorati nimanui nicio explicati si nu ar trebui sa o faceti:

Cum traiesti

Cum traiesti tu este strict problema ta. In niciun caz nu va trebui sa oferi explicatii despre motivul pentru care ai ales sa traiesti intr-un anumit fel. Astfel, nu oferi explicatii referitoare la acest lucru.

Viata ta

Viata ta este a ta asa ca nu va trebuie sa oferi explicatii despre alegerile tale. Fiecare dintre noi face exact ce simte asa ca nu va trebui sa te gandesti sa explici cuiva ce au de facut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *