Traim intr-o societate plina a prejudecatilor si a ideilor preconcepute. Intreband oamenii nu avem cum sa nu ne dam seama ca ne lasam ghidati de parerile lor, considerandu-le mult mai importante decat simtirile noastre.
Facem diferite alegeri in viata asa cum este normal. Facem diferite lucruri insa inainte de a le face incepem sa ne gandim la toate prejudecatile sau la toate parerile oamenilor din jurul nostru.
Ne lasam influentati foarte mult de parerea oamenilor din jur si astfel ajungem la un moment dat sa realizam ca nu am realizat nimic din ceea ce am fi vrut sa facem.

Se intampla de foarte multe ori sa ajungem sa realizam ca nu am facut tocmai lucrurile pe care trebuia sa le facem. Ajungem sa ne dam seama ca gresim incercand sa le oferim celor din jurul nostru cat mai multe explicatii. Nu va dati seama ca aceste lucruri au repercursiuni foarte mari asupra personalitatii dvs.

Va intrebati care sunt lucrurile de care trebuie sa tineti cont in momentul in care vreti sa fiti o persoana independenta si sa nu mai oferiti explicatii despre lucrurile pe care urmeaza sa le faceti. Iata ce nu trebuie sa faci in momentul in care consideri ca vrei sa fii o persoana independenta:

In primul rand, trebuie sa stii ca daca vei oferi explicatii vis-a-vis de viata ta este foarte posibil sa ajungeti sa fiti dependenti de anumite persoane. Niciodata nu va trebui sa oferiti explicatii cu referire la viata dvs. personala. Sigur ca fiecare avem o viata intima care nu trebuie sa fie povestita oricaror persoane. Este foarte important sa stiti ca viata dvs. personala nu trebuie sa fie povestita, asa ca fiecare persoana este libera sa aleaga daca isi doreste sa povesteasca sau nu viata intima.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *