Uneori unele femei nu au curajul pentru anumite intalniri in mediul lor si de aceea apeleaza la intalnirile online. De fapt acest lucru poate fi si din cauza singuratatii. Pentru a gasi un partener ideal pe internet trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

In primul rand trebuie sa te hotarasti ce fel de persoana cauti.  Cu siguranat cauti pe cineva care sa se apropiue stilului tau de viata si pasiunilor tale.

De asemenea este important sa te intrebi cat de incarcata este viata. Conteaza si flexibilitatea programului tau.  Daca stilul tau te viata este putin cam zbuciumat atunci este perfect sa ai intalniri online.

Un alt lucru la care trebuie sa te gandesti este ca vrei tu de la o relatie. intai trebuie sa te gandesti daca vrei doar niste intalniri casual sau chiar iti doresti o relatie de lunga durata. Trebuie sa stabilesti acest lucru inca de la inceput inainte sa te inalnesti cu persoana in cauza.

Pune-i cat mai multe intrebari mai ales cand aveti diverse conversatii. Intreaba-l despre cariera lui, pasiunile lui, activitatile, familia etc. Si de ce nu poti trece la subiecte mult mai personale.

Nu trebuie sa dezvalui anumite detalii intime mai ales de la inceput. Daca esti precauta ai mult de castigat. Incearca sa il cunosti cat mai bine si apoi poti trece la aceste lucruri.

De asemenea nu incepe sa vorbesti despre fostele tale relatii mai ales la inceput. Nu pica destul de bine. Cu siguranta il vei speria putin.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este planificarea intanirii pe „viu”. In acest fel ii arati partenerului ca stii ce vrei. Si desigur este bine sa stii cateva lucruri care ii plac, pentru a avea o intalnire perfecta.

Si cel mai bine este sa te intalnesti prima oara intr-un loc public. La urma urmei nu stii ce fel de persoana poate fi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *