Trecem prin diferite lucruri. Suntem inconjurati de stres, de aglomeratie si de agitatie. De foarte multe ori nu reusim sa ne dam seama care sunt lucrurile care ne fac sa ne simtim rau. Trecem prin diferite perioade dificile si ajungem sa facem tot felul de lucruri fara sa ne dam seama ca ne afecteaza.

In momentul in care simtim ca suntem sanatosi nu simtim ca vibram. Avem nevoie de foarte multa energie pentru a duce la bun sfarsit toate lucrurile frumoase care se intampla in viata noastra.

Avand in vedere stresul prin care trecem in fiecare zi trebuie sa stii ca organismul tau are de suferit. Probabil ca nu resimti faptul ca de foarte multe ori nu esti suficient de sanatos sau ca nu esti in cea mai buna forma fizica. De fapt, avand in vedere ca suntem mai mereu pe drumuri, avem tot felul de lucruri de facut ne face sa avem probleme cu stomacul, cu mintea sau cu corpul. Din acest motiv este foarte important ritmul de viata pe care il avem.

Iata cateva semne care anunta faptul ca ai o viata toxica si ca trebuie sa modifici anumite lucruri:

In primul rand trebuie sa stii ca oboseala este cea care ar trebui sa iti traga un semnal de alarma. Te trezesti dimineata, te pui sa dormi foarte repede si totusi te trezesti obosit. Este foarte important sa stii ca in orice momente ai aceste simptome va trebui sa iti pui un semn de intrebare. De asemenea, daca simti ca salvarea ta poate fi o bucata de ciocolata sau o cafea, trebuie sa ai grija pentru ca acest lucru nu este deloc in avantajul sanatatii tale.

Apoi, kilogramele pe care le poti acumula in plus sunt si ele un motiv de ingrijorare si o dovada a faptului ca ai o viata toxica.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *