Se intampla de foarte multe ori ca femeile sa incerce sa faca astfel incat sa il faca pe barbatul de langa ele sa se indragosteasca iremediabil, astfel incat sa le faca sotia lor pentru totdeauna. Inca de cand este foarte mica, orice femeie viseaza la ziua in care va imbraca rochia de mireasa si isi va jura iubire vesnica alaturi de persoana cea mai draga ei.

In ziua de astazi, alegerea unei rochii de mireasa este o adevarata provocare pentru ca modelele de pe piata sunt foarte variate. Se pare ca anul acesta sunt in trend rochii mireasa sirena.

De unde vei sti cand urmeaza sa te ceara in casatorie? Care sunt semnele care tradeaza aceasta intentie? Daca vrei sa afli care sunt planurile lui de viitor trebuie sa incerci sa fii atenta la cateva detalii. Iata care sunt acestea:

In primul rand, daca observi ca partenerul tau incepe sa isi redecoreze casa si aceasta incepe sa semene cu cea a unui familist, este foarte posibil sa inceapa sa isi faca loc in ea si chiar sa se gandeasca la casatorie. Probabil ca te va invita sa il ajuti sa isi redecoreze casa si atunci este foarte clar ca parerea ta este foarte importanta si ca pentru el este important sa te simti fericita.

De asemenea, se poate intampla de multe ori ca partenerul tau sa isi reduca cheltuielile. Probabil ca te-ai obisnuit sa cheltuiasca banii pe diferite prostii si observi deodata ca incepe sa isi reduca cheltuielile sau sa nu mai faca diferite lucruri spontane. Daca inainte era obisnuit sa mergeti impreuna in diferite locuri incercand sa te surprinda si acum nu mai face toate aceste lucruri, inseamna ca pune ceva la cale si in curand te va surprinde.

Un alt indiciu ca partenerul tau isi doreste o viata cu tine este acela ca partenerul tau este foarte interesat de nunti. Pana acum nu ii pasa de toate aceste lucruri insa acum ii pasa de toate pregatirile si pare din ce in ce mai interesat de acest subiect.

Daca observi ca partenerul tau este foarte agitat si uneori absent este foarte posibil sa faca aceste lucruri pentru ca urmeaza sa te ceara in casatorie. Barbatii sunt foarte agitati in aceste momentele si este posibil sa iti lase impresia ca pun ceva la cale. Intreaba-l daca se simte bine si daca are nevoie de ceva. Intereseaza-te de starea lui si ajuta-l sa o depaseasca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *