programare la salon cu stailer

Te-ai gandit vreodata cat este de simplu sa gasesti un salon preferat? Acum nu mai trebuie sa pierzi timp pentru analizarea lor, nici bani pe servicii care nu te-au multumit. Online poti afla parerile clientilor despre saloanele ce au intrat in vizorul tau, din confortul propriei case. De asemenea, poti afla si pretul serviciilor, astfel incat sa nu ai surprize la finalizarea unui serviciu. Saloane de infrumusetare si stilisti mai aproape de clienti cu Stailer!

Ce este Stailer?

Daca pana acum nu ai auzit inca, Stailer este o platforma ce iti ofera posibilitatea de a te programa online la salon. Aceasta este disponibila in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Oradea. Saloanele de infrumusetare si stilistii care si-au inscris afacerea pe site pot lua noi clienti, asadar te poti programa la data si ora stabilite de tine.

Cum pot face o programare la un salon?

Programarile se fac de pe prima pagina, acolo unde vei selecta zona in care te afli, genul si serviciul dorit, apoi data si ora cand doresti programarea. Totul este extrem de simplu si poti face o programare si pentru o alta persoana.

Beneficiile programarilor includ faptul ca poti vedea anterior fotografii din interiorul salonului, zona in care se afla, care sunt serviciile prestate, pretul si durata unui serviciu, cat si parerea altor clienti. Afla din articolul acesta ce alte avantaje mai aduce stailer.ro.

Saloane de infrumusetare si stilisti mai aproape de clienti, cu Stailer

Platforma este de mare ajutor atunci cand vorbim de economisirea timpului. In acest fel, nu mai este necesar sa te deplasezi la toate saloanele sau sa pleci de la birou mai devreme pentru a le vedea pe toate. Ai nevoie doar de un telefon, PC, laptop sau tableta pentru ca programarea sa fie efectuata. Poti cauta stilisti si saloane in functie de serviciile pe care le ofera si inainte de a te programa poti citi recenziile verificate.

O modalitate mai simpla pentru stilisti si saloane de a gestiona programarile!

Stailer permite cu usurinta gestionarea programarilor in mod mai simplu si mai eficient. Poti uita de agenda si de clientii care incurca programarile! Ei vor fi notificati printr-un mesaj text sau prin contul de client cand este data si ora programarii, iar daca doresc isi pot seta remindere pentru aceasta. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa le oferi servicii bune, pentru a primi recenzii pe masura!

Aceasta platforma este locul in care se intalnesc unii dintre cei mai buni stilisti si saloane din cele mai importante zone ale tarii. Fiind orase mari, cu siguranta este dificil sa alegi un salon care sa iti satisfaca nevoile. Pentru acest lucru exista Stailer. Platforma este complet gratuita si nu se percepe niciun cost pentru efectuarea programarilor.

Saloane de infrumusetare si stilisti mai aproape de clienti cu Stailer! Intampini dificultati in efectuarea programarilor sau ai nevoie de detalii extra? Solicita-le prin live chat sau la adresa de e-mail support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *