Este foarte greu sa mentii o relatie la distanta atata timp cat nu exista contact vizual. Sigur, tehnologia ne permite sa avem contacte vizuale si auditive cu partenerul oricand. Insa, daca ne formam o imagine despre o persoana pe care nu o cunoastem, si ne dam seama ulterior ca imaginea noastra nu corespunde deloc cu realitatea?

Impactele vizuale si apropierea sunt foarte importante intr-o relatie. Totul depinde de stadiul in care se afla relatia, si legatura pe care o aveti. Sunteti doar amici, sunteti logoditi, sunteti casatoriti, nu v-ati vazut niciodata, va vedeti din cand in cand… Totul depinde de stadiul relatiei. In cazul in care nu v-ati vazut niciodata si aveti doar o relatie virtuala, atunci trebuie sa te astepti la anumite lucruri. Este posibil ca partenerul tau sa se foloseasca de calculator, telefon etc. pentru a-ti face o imagine despre el care nu corespunde nicicum cu realitatea. Si ce faci dupa ce pierzi cativa ani intr-o relatie care nu exista?

Pentru a putea mentine o relatie la distanta este foarte important sa folositi un permanent contact vizual si auditiv. Folositi-va de tehnologie pentru a face acest lucru.

Un lucru foarte important, este fapul ca trebuie sa faceti anumite lucruri impreuna. Chiar daca sunteti la sute sau mii de kilometri, intimitatea trebuie sa existe in orice relatie, indiferent ca e la distanta sau nu. Faceti lucruri impreuna chiar daca sunteti la distanta. Nu trebuie doar sa vorbiti la telefon. Propuneti-va sa vizionati un film impreuna, in acelasi timp sau alte lucruri.

Nu este suficient sa comunici cu partenerul doar o data pe zi. Incearca sa vorbesti cat mai des, pentru a te cunoaste si pentru a-ti exprima dorul de persoana respectiva.

Relatia la distanta poate avea si beneficii nu doar dezavantaje, intrucat distanta va va apropia mai mult si va va face sa va iubiti mai mult. Vei astepta sa il/ o vezi, iar intalnirea va fi intotdeuna de neuitat.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *