Se schimba sezonul si noi o data cu el asa ca iata un timp perfect pentru shopping. In prima faza de nevoie, in a doua faza de placere, shoppingul se poate transforma intr-o aventura spectaculoasa cand ai de unde alege sortimente si stiluri deosebite. Tinutele de la Gia Store sunt de explorat si in mod special acea categorie de rochii toamna doar pentru ea. Un loc in care femeile se simt divine, un loc in care au parte de stiluri pe masura asteptarilor, iata care sunt cateva din sugestii:

Rochia cloche

Acest stil usor vintage este de preferat mai ales pentru siluetele care nu se doresc expuse. Asta inseamna posibilitatea de a masca eventuale defecte de aspect, talia in asimetrie sau cine stie ce nemultumire a unei femei. Linia acesteia, de tip A, cu talia usor mai sus marcata, cu o lungime medie este un stil perfect atat pentru cadrul sobru la birou cat si pentru iesirile in oras.

Diverse aplicatii precum fundele sunt adaugate, acestea fiind de ordin preferential, schimband imaginea de femeie dura si sobra intr-una delicata, pur feminina.

Rochia asimetrica

Mereu o placere sa o porti, o astfel de rochie aduce un look interesant inca de la prima vedere si asta pentru ca are acea lungime si linie ce nu corespunde unui standard fix. Nu inseamna totusi ca depaseste o limita, astfel ca are un stil decent, cu o linie simpla de V la decolteu.

Rochia din dantela, mereu eleganta

Dantela este si ea din ordinul materialelor pe care sa ti le doresti sa te invaluie. De regula mult prea eleganta sa o porti de zi cu zi, conteaza extrem de mult unde anume atingerea dantelei defineste o rochie. La Gia Store vei gasi spre exemplu rochia cu detalii aplicate din dantela, respectiv forma unui guler, manseta si linia unor buzunare false.

Rochia cu imprimeuri

Nu sunt de ignorat nici rochiile cu imprimeu. Avand in vedere ca toamna este de regula sezonul ceva mai mohorat si avem tendinta a ne imbraca mai rece, mai sobru, avem nevoie de un echilibru. Astfel de imprimeujri si mai ales cele florale sunt deosebit de elegante insa si versatile; o rochie de acest gen poate fi eleganta insa si casual, in functie de anumite detalii.

Din fericire, in materie de rochii o femeie are oricand numeroase optiuni. Indiferent despre ce sezon este vorba, o rochie Gia Store este de dorit!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *