stailer

De fiecare dată când trebuie să te programezi la tuns, intervin diferite lucruri ce îți distrag atenția. Uiți, rămâi fără programare și trebuie să cauți un alt salon sau stilist. Ce e drept, nu poți sta cu părul foarte mare în cazul în care obișnuiești să te tunzi scurt și din acest motiv apelezi la tot felul de saloane. Pentru a putea evita ca aceste lucruri să se întâmple, programează-te la tuns cu Stailer!

Stailer este un site prin intermediul căruia poți beneficia de servicii de înfrumusețare într-un timp foarte scurt. Platforma pune la dispoziția clienților saloane și stiliști la care pot apela ori de câte ori este necesar. Te poți programa online, fără să apelezi telefonic sau să mergi să vizitezi salonul. Nu vor fi saloane inexistente, ci vei vedea fotografii din interiorul acestora, durata serviciului, prețul acestuia și programul salonului. După ce ai evaluat toate acestea, poți face o programare pe stailer.ro.

Fiecare client poate studia prețurile și tipul de salon ales, înainte de a face o programare

Navigarea pe acest site este complet gratuită, cât și efectuarea programărilor. Cu ajutorul acestei platforme vei economisi foarte mult timp. În primul rând, nu va trebui să te deplasezi niciunde pentru a vedea salonul. În al doilea rând, nu va trebui să întrebi oameni despre calitățile serviciilor, deoarece vor fi disponibile recenzii online. De asemenea, poți apela la servicii de tuns pentru barbati in Cluj sau într-o altă zonă a țării, împreună cu un prieten.

Programează-te la tuns cu Stailer! Împreună cu prietenul tău cel mai bun, cu fratele sau cu tatăl, vă puteți programa cu ajutorul acestui site. Tot ce trebuie să faci este să introduci numerele de telefon ale voastre și să așteptați confirmarea programării. Fie că te afli în Cluj, Timișoara, Iași sau Oradea, programările pot fi efectuate la fel.

Este foarte important pentru majoritatea bărbaților să fie mereu îngrijiți. Din acest motiv, tunsoarea este ceva vital. Unii dintre domni mai apelează și la masaj, pensat sau la cosmetică pentru a arăta mereu impecabil. Dacă și tu faci parte din această categorie, poți face acum o programare pe stailer.ro!

Platforma este disponibilă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Doamnele se pot programa și ele împreună cu cea mai bună prietenă, cu mama sau sora. Serviciile la care puteți apela sunt tuns, vopsit, coafat, pensat, tratamente pentru păr, cosmetică, epilare, masaj, machiaj sau manichiură și pedichiură.

În orice zonă te-ai afla din cele enumerate mai sus, poți profita de avantajul timpului! Pentru că mulți oameni fac programările din salon, tu o poți face online și să ocupi mai repede un loc. Programează-te la tuns cu Stailer! Intră pe www.stailer.ro, selectează serviciul de care ai nevoe, genul tău, zona în care te afli, urmate de data și ora la care dorești programarea.

Dacă ai nelămuriri poți accesa secțiunea de întrebări frecvente, poți intra pe Live Chat direct de pe site sau poți trimite o solicitare la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *