Agresiunile fizice si verbale din copilaria unui copil gras vor ramane tot timpul in amintirea lui, in mintea lui. Si totusi consider ca problema greutatii nu ar trebui privita ca pe un aspect foarte grav, sau cel putin nu cel mai grav lucru ce se poate intampla in lumea asta. Mai degraba depresia sau faptul ca cineva rade si isi bate joc de unii oameni care au o infatisare fizica mai plina, ar trebui sa constituie probleme adevarate in societatea zilelor noastre.

Atunci cand esti gras, in mod inconstient comunici mai mult cu fata decat cu corpul(asta pentru ca in majoritatea cazurilor vrei sa iti ascunzi corpul). Nu este vorba  ca nu este folosit si limbajul corpului, insa mimica fetei este mai expresivasi mai usor de folosit pentru a vorbi cu cineva.

Cand nu arati cum ai vrea sa arati de fapt, te pui singur in situatii dificile, vei rade singur de tine, te vei ironiza. Faptul ca nu esti suficient de bun, ca nu arati foarte bine, devine o voce permanenta in capul tau. Ca o strategie defensiva, iti dezvolti un simt al umorului foarte bine dezvoltat, uneori ajungand chiar si la ironie la adresa propriei persoane.

Binenteles ca uneori prietenii te vor face porc, rinocer, gorila sau in orice alt fel cand incearca sa glumeasca la adresa ta, insa cand oricine altcineva te va face in aceste feluri vor riposta. Daca nu te vor apara, atunci mai bine a-i face sa-i dai la o parte. Prietenilor adevarati nu ar trebui sa le pese de felul in care arati sau care este greutatea ta. Tu esti cel de care le pasa cu adevarat si te vor iubi asa cum esti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *