Va spuneti orice pentru c va cunoasteti de o viata. Si mai ales va ajutati atat la bine cat si la rau. Ce sa mai vorbim de faptul ca petreceti o gramada de timp impreuna. Dar oare acest lucru va dura toata viata?

Totul trebuie sa aiba o limita. Adica ok va povestiti o gramada de lucruri dar trebuie sa exista si o limita. Adica nu ii povestesti si inimitatile din dormitor cu iubitul tau. Totusi… Intradevar cand ai nevoie de un sfat sau ai o nedumerire cu privire la viata sexuala poti intreba. Insa nu doar discutiile cu privire la sex sunt semnul unei prietenii sincere.

Cat dai si cat astepti? Probabil ai fost pusa mai mereu in situatia de a-ti ajuta prietena cu bani, sfaturi si diverse compromisuri. Si atunci cand tu ai avut nevoie de ceva poate ea nu a sarit asa cum ai sarit tu.

Si daca vreodata nu ai putut sa ii raspunzi vreunei solictari tot ea s-a suparat si ti-a spus ca nu ii esti o prietena de nadejde. Poti sa discuti cu ea si sa ii spui ce te deranjeaza. Mai ales daca iti este prietena buna te va intelege.

Cand apare un barbat intre doua prietene atunci lucrurile se schimba considerabil. Mai ales daca au pus ochii pe acelasi tip abia acum se va vedea cat de puternica este prietenia dintre ele. Daca apare o competitie lucrurile se vor schimba.

Bineinteles ca prietenia are dilemele ei. De exemplu daca ii ascunzi un lucru foarte important prietenei tale se va supara destul de rau. Mai ales daca l-ai vazut pe prietenul ei cu o alt fata.

Obligatia morala a unui prieten este de a-l ajuta pe celalat atat la bine cat si la rau. Asa ca orice s-ar intampla mai ales lucruri pe care ar trebui sa le stie este bine sa nu i le ascunzi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *