Oglinda oglijoanara cine este cea mai frumoasa din tara ? Conform unui studiu realizat in Marea Britanie o femeie se uita in oglinda de aproximativ 8 ori pe zi. Marea majoritate a femeilor simt nevoie sa isi verifice aspectul fizic tot mai des.

Jumatate din femeile care au luat parte la interviu au spus ca nu ar iesi din casa fara oglinda. Femeile investesc foarte mult timp in a se aranja. Aproximativ 75% din femei au spus ca urasc sa se uite in oglinda iar 39% au spus ca acest lucru le afecteaza increderea de sine.

Se stie ca majoritatea femilor ies foarte rar nemachiate din casa. Si asta de ce ? Din dorinta de a arata mereu foarte bine. Multe spun ca nu se aranjeaza si nu se machiaza atat pentru anumite persoane ci pentru ele, pentru ca asa se simt mai bine.

Intradevar o femeie petrece foarte mult timp in fata oglinzii aranjandu-se. Totusi machiatul este un proces mai indelungat asa ca necesita atentie si rabdare. Daca tot vrei sa arati bine macar aloca-ti timpul suficient pentru acest proces.

Femeile au tendinta sa se uite in orice oglinda din jurul lor chiar si o reflexie a oglinzii este perfecta pentru ele. Si sa nu va mirati daca vedeti o femeie care se uita in oglinda unei masini sau chiar in geamul ei. Si ochelarii de soare sau telefonul sunt perfecte pentru ele. Asa ca , dragi baieti daca aveti impresia ca fetele vor sa va descopere ochii sub ochelarii de soare, va inselati, ele de fapt se uita in oglinda.

Orice fata cred ca are in poseta ei nelipsita oglinda in care isi retuseaza machiajul ori de cate ori este nevoie sau isi aranjeaza parul.

Un alt studiu arata ca femeiele care se machiaza la birou sunt percepute ca niste femei foarte atractive, competente si mai de incredere.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *