Exista anumite obiceiuri care s-ar putea sa nu fie tocmai ok, si sa ii deranjeze pe cei din jurul tau. De aceea daca ai anumite obiceiuri este bine sa renunti la ele cat mai repede.

Un prim obicei enervant este sa vobesti la telefon prin megafon.  Si nu vorbesti doar doua trei minute, chiar o ora te lungesti. Fel de fel de barfe si povesti. Si toti colegii aud ce vorbesti tu la telefon. Cam penibil nu? Nimeni nu este obligat sa iti asculte toate conversatiile tale. Nu indrazneste nimeni sa te intrerupa, dar cu siguranta isi dau muzica mai tare in casti.

De asemenea barfele sunt foarte neplacute mai ales la birou. Asa ca daca nu vrei sa fii barfita mai bine iti vezi de treaba ta si nu barfesti pe altii.

Daca ai prostul obicei sa bati din picioare sau alte obiecte sa le zdranganesti s-ar putea sa ii deranjezi pe cei din jur destul de mult. Se poate intampla oricui acest lucru dar este bine sa te opresti la timp.

De asemenea ai grija la miros. Nu este indicat sa te dai cu jumatate de parfum mai ales daca stati mai multe persoane intr-un birou. Gandeste-te numai cate mirosuri o sa apara.

Zgomotele facute in timpul mesei sunt si ele destul de neplaute. Daca obisnuiti sa mancati la birou in pauza, ai grija sa nu mesteci cu gura deschisa si pleoscaind. Este groaznic. Gandeste-te daca fac asa toti, iti vine sa o iei la fuga.

De asemenea daca esti bolnav mai bine nu veni la birou. Invoieste-te de la seful tau. Nu sta sa ii imbolnavesti si pe altii. Nu cred ca ii face placere cuiva sa te auda sufland nasu si stranutand din cinci in cinci minute. Este si enervant.

Nu lasa nici vasele murdare sau paharele in care ti-ai bautu 3 in 1 sau cafeaua. Fii civilizata si spala-le macar pe ale tale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *