Oriunde am intreba, apa este extrem de recomandata pentru sanatate si pentru buna functionare a organismului. Ne intrebam de foarte multe ori care sunt factorii care ne asigura o viata sanatoasa si un stil de viata cat mai sanatos. Ei bine, raspunsul medicilor si al specialistilor vine imediat: Consumati minimum doi litri de apa pe zi.

De multe ori avem diferite obiceiuri sanatoase si de care nu ne putem dezlipi, dar care polueaza apa. In continuare veti afla care sunt lucrurile care duc la distrugerea apei. Iata care sunt acestea:

In primul rand trebuie sa stiti ca inclusiv spalatul pe fata polueaza apa. In momentul in care ne curatam fata cu anumite solutii exfoliante, introducem in apa plastic, deoarece acestea contin particule de plastic. Ei bine, acestea duc la poluarea apei de la robinet. Pentru a evita poluarea apei ar trebui sa cititi foarte bine etichetele produselor pe care le folositi si sa evitati pe cat posibil produsele care contin polietilena sau polipropilena.

Apoi, foarte multi oameni au un animal de companie. Ei bine, este un lucru minunat sa avem un animal de companie, insa in momentul in care va plimbati cu cainele in aer liber si il lasati sa isi faca nevoile in locuri publice, veti polua apa. Trebuie sa stiti ca nevoile lui fiziologice contamineaza panza de apa freatica. Astfel, daca vreti sa preveniti distrugerea ecosistemului, va trebui sa strangeti mereu mizeria pe care animalul de companie o lasa. Folositi diferite pungi biodegradabile si aruncati-le la cosul de gunoi.

Servetelele umide contamineaza si ele apa. Toti parintii folosesc servetele umede pentru a-si sterge copilul, insa trebuie sa stiti ca o solutie mult mai buna este hartia igienica. Servetelele umede nu se dizolva in apa si creaza blocaje majore. Astfel, incercati sa aruncati servetelele umede la cos si nu in WC.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *