Cu siguranta este greu sa iti convingi iubitul sa te insoteasca la o sedinta de sopping dar nu imposibil. Asa ca pune-ti farmecele in practica si scoate-l la cumparaturi. Dar in primul rand asigura-te ca ai suficienti bani, pentru ca trebuie sa ii faci si lui mici pofte.

Gandeste-te numai cat inseamna pentru el o zi intreaga la shopping. Ce mai conteaza? Important este sa va simtiti bine impreuna.

Cel mai bun loc de facut cumparaturi este mall-ul. In primul rand gasesti cate magazine doresti, iar in al doilea rand puteti manca ceva sau relaxa.

Ia magazinele rand si este bine sa ai deja stabilit ce ti-ai dori sa iti cumperi. Probeaza lucrurile care chiar iti plac cu adevarat. Si desigur cere-i parerea si partenerului tau. El va fi sincr cu siguranta si iti va spune in ce iti sta bine si in ce nu.

O astfel de sedinta de shopping nu poate fi trecuta cu vederea daca nu puneti in practica o fantezie. La cate cabine ai sa incerci tu pana ai sa iti gasesti ceea ce doresti merita sa incercati o mica partida de sex intr-o cabina. Cu siguranta ii va placea ideea si va suna destul de tentant. Se va bucura si el ca nu a mers degeaba cu tine la cumparaturi.

De asemenea daca ti-ai gasit cateva lucruri cumpara-i si lui ceva dragut, un tricou, o camasa orice, dar pe ascuns. Oricum la un moment dat el va sta in afara magazinului si va butona telefonul molestit de plictiseala. Asa ca o mica surpriza de genul nu ar strica.

Iti poti cumpara si o lenjerie foarte sexy cu care sa il impresionezi. Fii sigura ca va fi extrem de incantata. Nu sta ore intregi pentru ca el sa isi piarda rabdarea, stai atata timp cat stii ca poate rezista el pentru a nu te trezi cu surprize.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *