prize modulare

Pentru o multime de oameni, a gati este un mod de viata, este un mod placut, antrenant; in schimb, pentru unii, este o responsabilitate imensa sa se asigure ca familia este alimentata corect. Cu toate acestea, o bucatarie nu mai este deloc un loc doar pentur gatit. Este un loc in care se cresc emotii, in care se impartasesc amintiri cu prietenii si este un loc in care se pretuiesc momente alaturi de cei dragi la ceai sau la cafea.

Nimeni nu a devenit celebru pe retelele de socializare fara unele poze cu produse alimentare, incat cu o tendinta continua de a schimba interiorul, este timpul ca si bucataria sa fie modernizata cu cele mai noi piese de mobilier si accesorii. In afara amestecului de tendinte mininaliste, cel mai bine stilul este definit de bucatarii compacte.

Prizele modulare – o solutie buna pentru bucataria ta

Alaturi de acestea, se necesita si o sursa de energie, caz in care se opteaza pentru prize modulare. In timp ce aceste prize vin cu partea lor echitabila de argumente pro si contra, acestea se amesteca stilurilor infinite si sunt destul de atractive, dar si utile. Prizele si intrerupatoarele pentru bucatarie pot fi cu doza rotunda sau cu doza modulara. In timp ce prizele cu doza rotunda ofera un aspect traditional, cele cu prindere modulara sunt mai eficiente si mai sigure. Cu buton si sistem de siguranta, copiii nu vor avea acces, ceea ce face ca pericolele din casa sa fie eliminate.

Acestea fiind mentionate, in cazul in care este prea tarziu pentru a darama si remodela complet bucataria, ati putea opta pentru unele optiuni traditionale. Inlocuirea prizelor cu unele mai eficiente si de durata, lipirea de autocolante simple si un strat de vopsea pot scoate in evidenta ceva ce tot invitatii ar observa.

In alegerea culorilor pentru o bucatarie se va tine cont si de spatiul bucatariei. Pentru a crea imaginea de mai mult spatiu se opteaza pentru culori deschise. Culorile inchise invita mai multe umbra, si prin urmare, determina un aspect de micsoarare al sptiului. Ia in considerare adaugarea unor stropi de culoare, pentru a inviora spatiul. In mod similar, in timp ce munca de a schimba cablurile de electricitate poate fi costisitoare, exista ceva de spus pentru o usurinta relativa de a ilumina bucataria. Opteaza pentru un mini candelabru care va ilumina instantaneu bucataria, dar ai grija ca intrerupatorul care alimenteaza priza cu energie electrica sa fie tip modular.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *