mutat impreunamutat impreuna

In ziua de atsazi, tinerii aleg destul de repede sa se mute impreuna. Daca in urma cu ceva vreme tinerii nu stateau impreuna pana cand nu erau casatoriti, in ziua de astazi ei aleg sa se mute impreuna chiar si dupa cateva zile de relatie. Este corect acest lucru?

Ei bine, nu este deloc in regula sa ne mutam cu partenerul atat de devreme deoarece pot aparea diferite situatii in care sa va certati si sa aveti diferite probleme determinate de faptul ca nu va cunoasteti.

Ce trebuie sa faceti in momentul in care va hotarati sa va mutati impreuna?

In primul rand, trebuie sa va cunoasteti foarte bine. Chiar daca ti se pare ca iti cunosti suficient de mult partenerul, nu trebuie sa faci acest pas pana cand nu il cunosti foarte bine. Vorbiti despre preferintele voastre si anuntati-va din timp care sunt lucrurile care va vor face fericiti.

Este imposibil sa fii tot timpul de acord cu altcineva sau ca deciziile luate sa aiba doar beneficii pentru ambii. Inevitabil, apar macar mici certuri, alteori adevarate perioade de criza.

Daca tot stim ca sigur vor veni, nu este cazul sa parem surprinsi cand se intampla. De aceea este nevoie de calm, rabdare si dorinta de a repara. In acest fel, esti capabil sa-l asculti cu atentie si pe celalalt, cunoscut fiind faptul ca „la nervi”, mintea noastra nu da un randament prea bun, iar adesea distorsioneaza si interpreteaza eronat realitatea. Nu degeaba furia a fost denumita „o nebunie de moment”. Aceste perioade sunt neplacute, dar oglindesc obiectiv cat de solida si de sanatoasa este o relatie.

Este foarte important sa faceti astfel incat sa va intelegeti si sa stiti sa va gestionati certurile si conflictele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *