MoneyMoney

In ziua de astazi toata lumea doreste sa isi castige painea. Unii lucreaza de dimineata pana seara tarziu pe santiere, altii isi petrec ore intregi la birou si unii fac lucruri total neobisnuite. Sunt oameni care au reusit sa faca un venit din lucruri aparent banale.

Gamerii – joaca joacuri video si castiga milioane

Sunt numeroase canale pe Youtube cu diferiti gameri care posteaza clipuri in care acestia se joaca. Filmuletul este presarat cu comentarii care mai de care ce par sa atraga un numar foarte mare de urmaritori. Cei care sunt foarte buni la acele jocuri ajkung sa aiba foarte multi fani si urmaritori fapt ce le aduce foarte mult bani in buzunare. Multi dintre acesti gameri nu ai nici macar 25 de ani si sunt deja milionari. Un astfel de caz este Joseph Garrent care la doar 23 de ani este milionar. Majoritatea banilor sunt castigati prin add-uri cumparate de companii mare ce ruleaza inainte de clipurile sale.

Sa mananci in timp ce altii se uita

Un alt caz in care o activitate total normala ajunge sa ofere un salariu destul de consistent este reprezentat de femeia care mananca diverse feluri de mancare pe internet. Park Seo Yeon din Coreea de Sud posteaza clipuri pe internet in care mananca. Aceasta este supranumita „The Diva” si este urmarite de asa numitii „gastro voyeurs” care au o placere deosebita cand vad pe cineva mancand.

Din cauza popularitatii sale, aceasta ajunge sa manance 3 ore pe zi. Aceasta nu este singura care face acest lucru, se estimeaza ca mai sunt  3500 de oameni care folosesc aceeasi tactica pentru a castiga un ban. Banii fin din diverse campanii de add-uri. Mancarea in sine este furnizata de diverse restaurante care reusesc sa isi creeze publicitate in acest fel. Cum sa faci bani mancand ? simplu, trebuie doar sa o urmaresti pe aceasta femeie si sa ai un numar mare de urmaritori.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *