In ziua de azi tot mai des se vorbeste despre iubire si sentimente. Din pacate toate lucrurile pe care le-am invatat din mosi stramosi nu sunt tocmai adevarate. De aceea e bine sa stii care lucruri sunt adevarate despre iubire si care nu.

De multe ori miturile legate de iubire ne dau de gandit. Sunt destul de discutate in randul persoanelor de toate varstele.

Cel mai celebru mit este acela ca vei avea parte de o singura dragoste adevarata in viata. Este un mit foarte raspandit mai ales din filmele romantice. Un om poate iubi de mai multe ori si tot atat de sincer in aceeasi viata. Orice dragoste se poate repeta la fel ca prima data, paote avea aceesi sinceritate si pasiune.

Un alt mit este si acela ca dragostea invinge totul.  Cu siguranta poate invinge ea totul dar pana la o limita. Relatia de cuplu trebuie sa fie bazata pe multa rabdare si sinceritate. Uneori indiferent cat a invis dragostea unul din parteneri cedeaza.

De asemenea se spune ca extremele se atrag. Stiu, suna foarte bine dar asta este valabil mai mult in fizica si nu neaparat in viata de zi cu zi. Sociologii au demonstrat ca relatiile in care partenerii sunt foarte diferiti de obicei nu dureaza foarte mult deoarece descopera pe parcurs ca nu au aproape nimic in comun.

Un alt mit este si acela ca relatia de cuplu nu are nevoie neaparat de sex pentru a fi una fericita. Intradevar o relatie se bazeaza pe iubire si incredere dar de asemenea si sexul este un aspect foarte important. Sexul este o forma de comunicare atat fizica cat si emotionala. Daca nu ar fi sex ar fi mai mult vorba despre o relatie plictisitoare mai mult de prietenie.

Se mai spune ca toti buni sunt luati deja. Cei care au aceasta parere sunt in general persoanele singure care spun asta pentru a-si ridica moralul. Exista o gramada de parteneri potriviti in lumea asta important este sa ii vezi tu si sa ii recunosti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *