Inferno Exotic Car

In curand, Mexic va reusi sa stimuleze si mai tare piata auto de la nivel mondial, si asta datorita prezentarii unei masini sport de lux, realizata dintr-un material foarte puternic rezistent la orice tip de impact, lansare ce va avea loc in cursul acestui an.  Inferno Exotic Car este realizata de catre o echipa de ingineri tineri, antreprenori, oameni de stiinta si designeri, fiind produsul a cinci ani de munca intensa. Noul vehicul va fi disponibil in Decembrie si va fi aprobat de catre firma mexicana de automobile, LTM Hot Spot.

Inferno Exotic Car

Masina este creata dintr-un material nou patentat, cunoscut sub numele de „spuma de metal”- un aliaj de zinc, aluminiu si argint, dezvoltat de oamenii de stiinta din campusul Puebla al Institutului Tehnologic din Monterrey. Noul material inovator este extrem de rezistent la impact si poate fi intins la cel putin 100 de ori fata de versiunea originala, fara insa a pierde din proprietatile sale initiale. Piesele pot fi inlocuite, reutilizate sau chiar recuperate de pana la 10 ori. „Suntem de parere ca acest material va fi potrivit pentru fabricarea masinilor sport de lux”- sustine purtatorul de cuvant la LTM, Manuel Llaguno, promovand in acelasi timp lansarea masinii Inferno la Automative Expo intre 3 si 6 decembrie.

Modelul initial al Inferno a fost realizat in intregime de catre mexicani, inginerii sperand ca debutul sau sa deschide calea catre o noua ramura a industriei de automobile. Cu toate acestea, viitoarele masini vor fi fabricate in Italia, din moment ce acolo exista designeri specializati in masini sport, cum este si cazul cu Lamborghini. „Piata de masini sport de lux este una competitiva si ne dorim sa garantam succesul acestei masini”- sustine Llaguno. De asemenea, acesta doreste sa asigure pasionatii de astfel de masini ca vehiculele vor fi realizate la cel mai inalt standard, deoarece „piata este una exigenta si ne dorim sa garantam livrarea acestora”. Llaguno a refuzat sa ofere mai multe detalii cu privire la costul final al masinii, insa a fost convins atunci cand a declarat ca Inferno va fi un succes la nivel mondial.

Inferno este propulsat de un motor de 1400 cai putere, are o viteza maxima de 395 kilometri pe ora si ajunge la viteza de 100 kilometri pe ora in mai putin de trei secunde.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *