Mersul la sauna este pe cat se poate de benefic pentru organismeste noastre si pentru o mentinere adecvata a siluetei, mai ales in cazul nostru, al femeilor. Este o adevarata placere sa mergi la sauna si sa stai acolo timp de cateva zeci de minute bune, nefacand altceva decat sa te relaxezi ca la carte si sa profiti de avantajele pe care le ofera aburul fierbinte asupra corpului.

Se stie ca sauna este o modalitate foarte sanatoasa de a-ti incarca bateriile si de a scapa de grasimea in exces, dar si pentru a-ti recapata pielea minunata de altadata. Ceea ce nu se stie insa despre mersul la sauna este faptul ca aceasta terapie foarte benefica este buna si recomandata doar in cazul persoanelor sanatoase, pentru ca altfel poate prezenta dezavantaje la nivelul sanatatii tale.

Mersul la sauna in mod regulat este ca si mersul la spa, nu se intampla nimic rau daca te tii de aceasta rutina pentru ca nu iti poate face decat bine si iti poate relaxa fiecare muschi din corp in parte, oferindu-ti elasticitate si finete pielii.  Aceasta practica intareste sistemul imunitar si dilata vasele sangvine ceea ce poate duce la accelerarea batailor inimii.

De asemenea, mersul la sauna in mod regulat poate tine sub control tensiunea arteriala si reinvie cumva organismul dupa un infarct suferit. Poate imbunatati si functia respiratorie, mai ales in cazul racelilor, gripelor si al altor viroze respiratorii, pentru ca poate desfunda nasul intr-o clipa si iti poate incalzi organismul ca la carte, scapandu-te si de durerea neplacuta de gat.

Mersul la sauna poate avea efecte benefice si asupra reumatismului, a artrozei sau a durerilor articulare si musculare. Prin mersul la sauna ti se induce o stare de relaxare totala si binefacatoare pentru tot corpul si mentalul tau, in cazul starilor de oboseala motorie, de epuizare fizica etc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *