Ochii pot spune foarte multe lucruri despre noi. Este foarte important sa stim sa ne definim ochii, sa evidentiem culoarea lor si sa scoatem ceea ce este mai frumos in evidenta. Machiajul are rolul de a acoperi micile imperfectiuni si de a scoate in evidenta ceea ce este mai frumos la ochi. Pentru machiajul ochilor nu trebuie niciodata sa depasim mai mult de 2-3 culori. Putem oscila si combina culorile folosind nuante mai inchise sau mai deschise pentru a crea umbre si  a sublinia linia ochilor foarte bine. Iata care ar fi culoriloe pe care ar trebui sa le folosim in functie de culoarea irisului:

Pentru ochii verzi cel mai inidicat este sa folosim nuante de maro, nuante pamantii, nuante de mo, lila, gri inchis sau chiar negru carbune. Trebuie sa evitam culorile metalice cum ar fi nuantele de argintiu metalic si tonuri ultramarine de albastru. Culorile marine pot fi folosite pentru machiaj in cazul ochilor caprui-verzui.

Pentru a realiza un machiaj smokey-eyes trebuie sa folosim nuante de mov si niciodata de negru. Astfel, vom realiza cel mai profund smokey-eyes. Putem aplica creion fermatograf negru pe partea interna a ochiului, sub genele inferioare si putem contura ochii folosind un eyeliner pentru pleoapa superioara, deasupra genelor superioare. Se poate folosi un creion verde pentru pleoapa inferiorara care nu trebuie sa fie niciodata folosit pe linia interna a ochiului, ci sub ea.

Pentru a putea realiza un smokey eyes de efect putem combina culori precum vrede si mov, auriu si ciocolatiu, auriu combinat cu verde, lila impreuna cu negru, auriu si lila/mov, o culoare purpurie combinata cu maro sau vernil combinat cu albastru ultramarin.

Eyeliner-ul poate fi in nuante de verde smarald, maro, negru sau mov metalic. Aceastea vor reusi sa faca un machiaj impecabil ochilor verzi. De asemenea, rimelul poate avea culoarea verde, negru, maro sau mov.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *