Dupa o anumita varsta oamenii au regrete in ceea ce priveste viata lor. Dupa ce trece timpul ei realizeaza ca au avut ocazia sa fac mult mai multe lucruri decat au facut si incep sa au regrete. Exista lucruri care nu trebuie sa fie niciodata regretate. Iata care sunt acestea:

Dupa o anumita varsta, oamenii regreta ca nu au calatorit si ca nu au avut suficiente ocazii sa calatoreasca. Este si normal. Dupa ce ne intemeiem o familie este normal ca bugetul sa fie mai restrictionat si sa nu mai avem parte de atata relaxare cum aveam inainte sa avem o familie. Responsabilitatile, grijile sunt la orice casa si este absolut normal sa nu mai ai aceleasi obiceiuri pe care le aveai cand nu aveai familie.

Mai exista si regretul legat de faptul ca ai pus fericirea altora inaintea fericirii tale. Dupa ce avem o familie si copii este normal sa facem sacrificii pentru ei. Daca am facut anumite compromisuri in favoarea altor persoane, am facut pentru ca ne-am dorit si pentru ca acest lucru am simtit la momentul acela. Este cu totul altceva sa faci ceva din placere fata de a face ceva  din obligatie. Nu trebuie sa regreti ca ai facut ceva pentru ca ti-ai dorit.

Un alt lucru pe care si-l reproseaza oamenii este ca s-au complacut intr-o relatie care nu le-a oferit momente fericite. Cand suntem tineri, ne indragostim si facem alegerea pe care ne-o dorim pentru restul vietii. Bineinteles, in timp, apare rutina si monotonia, grijile isi spun cuvantul si de aceea nu va mai acordati aceeasi atentie unui celuilalt. Dupa o anumita varsta nu mai putem vorbi despre iubire ci vorbim despre respect, compasiune si ajutor reciproc. Aceasta este de fapt rolul casniciei. Nu trebuie sa ne para rau de lucruri pe care le-am facut si pe care ne-am dorit cu orice pret sa le facem la un moment dat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *