Stim cu totii ca barbatii sunt diferiti fata de femei. Fiecare persoana traieste diferite emotii in felul lor. Femeilor le este destul de usor sa se exteriorizeze, spre deosebire de barbati, carora le vine foarte greu sa se exteriorizeze.

Asa cum barbatii inteleg destul de greu o femeie, si femeile inteleg destul de greu barbatii considerand ca sunt destul de complicati si sofisticati. De fapt, partenerii femeilor sunt destul de usor de citit. Ceea ce trebuie sa se intample este sa il cunosti foarte bine pe partenerul tau daca vrei sa stii exact ce este in mintea lui. Indiferent daca iti cunosti sau nu iti cunosti prea bine partenerul, trebuie sa stii ca exista foarte multe lucruri pe care barbatii nu le rostesc, de teama ca vor fi desconsiderati. Iata ce trebuie sa stii si care sunt lucrurile pe care nu le vei auzi din gura unui barbat:

Emotii

Barbatii se exteriorizeaza foarte greu. Nu iti dai seama insa barbatilor le vine foarte greu sa se exteriorizeze, considerand ca o atitudine dura ii va face sa para mult mai puternici. Asa se face ca foarte multi barbati iau infatisarea si atitudinea unor persoane foarte dure pentru a fi considerati mai puternici. De fapt, si barbatii au emotii, la fel ca toate persoanele. Intotdeuna barbatii nu recunosc ca sunt emotionati. Sigur ca la un moment dat se va intampla ca si barbatul de langa tine sa aiba o lacrima in coltul ochiului. Este foarte important sa stii ca si partenerul tau are emotii, chiar daca nu se exteriorizeaza. Probabil ca nu ii cunosti aceasta latura insa aceasta este dovada faptului ca si barbatul de langa tine este foarte sensibil si se lasa coplesit de emotii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *