In lume exista foarte multe femei care aia astepta sa ramana insarcinate si toat aceste lucruri in zadar. Ele incearca sa faca tot felul de lucruri si se documenteaza pe cat posibil despre ceea ce inseamna sarcina. Pe langa faptul ca femeile citesc tot felul de lucruri gresite pe internet, ele se mai incred si in spusele unei persoane sau alteia. Sigur ca daca isi doreste foarte mult, o femeie face tot posibilul sa ca sa ramana insarcinata, sa obtina ceea ce isi doreste.

Totusi, unele lucruri sunt duse pana la extrem si de foarte multe ori se intampla ca se spuna tot felul de neadevaruri. Iata care sunt acestea:

Contraceptivele reduc fertilitatea

Am auzit de foarte multe ori cum ca contraceptivele sunt cele care reduc fertilitatea. Acest lucru nu are nicio legatura cu fertilitatea mai ales ca o influenteaza pozitiv, Trebuie sa te gandesti ca contraceptivele sunt cele care te ajuta in acest sens mai ales ca ele sunt prescrise de catre medici pentru reglarea menstruatiei sau a altor probleme hormonale. Asadar, este foarte important sa nu va incredeti in aceste lucruri pentru canu au nicio legatura. Pilulele va pregatesc sa fiti mamica, nu va afecteaza.

 Sarcina dupa 40 de ani

De asemenea, se tot aude ca daca o femeie este sanatoasa si este trecuta de 40 de ani are toate sansele sa ramane insarcinata. Sigur ca dcaa nu este in perioada menopauzei poate sa ramana insarcinata insa in comparatie cu o tanara de 20 de ani care are 25% sanse sa ramana insarcinata, acestea au doar 10% sanse de a ramane gravide. Deci, dupa 40 de ani este dificil sa mai ramai gravida.

Efortul

Apoi, trebuie sa contientizati ca nu efortul pe care il depuneti in timpul conceperii este cel responsabil de aparitia sarcinii. Acest lucru nu are nicio legatura.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *