Daca vom arunca o privire in locuinta noastra ne vom da seama ca gasim o multime  de lucruri nefolositoare, lucruri care nu ar trebui sa existe printe ale noastre. Totusi, nu ne putem lipsi de ele pentru ca tot timpul avem impresia ca ne vor putea folosi vreodata la ceva. Asa se face ca nu aruncam lucrurile de care ar trebui sa scapam.

In continuare, voi prezenta cateva dintre lucrurile pe car ele tinem inutil in locuinta. Iata ce trebuie sa arunci;

In primul rand, trebuie sa te gandesti ca daca un lucru pe care trebuia sa il repari insa nu ai reusit sa faci asta desi a trecut aproximativ un an de zile, ar fi cazul sa il arunci cat mai repede. Este posibil ca la o prima vedere lucrul respectiv sa ti se para folositor insa nu este cu siguranta mai ales daca nu la-i reparat timp de un an. Daca nu ti-a fost nevoie inseamna ca nu ii vei simti lipsa chiar atata de tare. Asadar, sfatul meu este sa aruncati aceste lucruri nefolositoare si sa faceti astfel incat sa eliberati zona si sa mentineti in casa o atmosfera cat mai aerisita.

Apoi, studiile au demonstrat faptul ca aproximativ 70% dintre populatie pastreaza lucruri inutile precum telefoane vechi sau stricate sau diferite lucruri precum aparate de fotografiat sau aparaturi de filmat. Ei bine, aceste obiecte pe care nu le-ai mai folosit de atata vreme  ar trebui sa fie aruncate. Fii constient ca pur si simplu nu ai ce face cu aceste lucruri.

Alte lucruri pe care trebuie sa le arunci sunt produsele de cosmetica extrem de vechi. Cu siguranta exista foarte multe produse de make-up la tine in baie care nu pot fi folosite pentru ca zac acolo de prea mula vreme.  Trebuie sa le arunci cat mai repede si sa scapi cat mai repede de ele.

De admin

Un comentariu la „Lucruri care nu iti mai folosesc in casa”
  1. Adevarul e ca se pot aduna foarte multe lucruri nefolositoare, dar si altele care sunt de nelipsit. Recent am achitizionat un produs de ventilatie de pe http://www.pro-vent.ro Mereu mi-a lipsit pe timpul verii. Cu timpul trebuie sa alegi cu atentie ceea ce pastrezi si ce ai nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *