Cand intalnim o persoana, inainte de a o iubi trebuie sa existe atractie fizica. In general, aspectul fizic al unui barbat este foarte important deoarece daca este inzestrat cu un fizic placut, va incerca sa profite de acesta calitate. De asemenea, aspectul fizic este foarte important daca este insotit si de alte calitati. Nu este suficient sa ai un fizic placut atata timp cat nu ai capacitatea de a intercepta semnalele non-verbale ale femeilor sau capacitatea de a purta conversatii interesante, daca nu ai umor etc. Daca este un tip cu un fizic placut dar nu va avea si alte calitati va fi considerat doar un tip frumos dar fara nimic altceva in plus.

Aspectul fizic poate fi un atu cand vorbim despre un loc de munca care presupune frumusete fizica si in  cazul in care stii ceea ce faci.

Se lasa oamenii impresionati de aspectul fizic?

Din pacate, da. Lumea se lasa influentata si de aspectul fizic. Sa ne gandim… daca am avea toate calitatile, am fi o persoana sociabila, intelegatoare, onesta, cinstita, buna etc si nu am avea super calitati fizice, s-ar putea sa fim exclusi din societate. De exemplu persoanele cu handicap: chiar daca sunt persoane cu multe calitati sunt de cele mai multe ori excluse din societate.

Cat de important este aspectul fizic intr-o relatie?

Este foarte important. Exista persoane care nu recunosc ca se simt atrasi in primul rand de aspectul fizic si pretind ca sunt atrasi de calitatile persoanei respective. Fals. In primul rand, te apropii de o persoana care te atrage fizic si mai apoi incepi sa o cunosti si iti dai seama daca vrei sau nu sa ai o relatie cu persoana respectiva. Fiecare om isi doreste sa aiba langa el o persoana placuta fizic, care sa stie sa se comporte in societate.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *