Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama si  sa face diferite greseli care sa ne afecteze foarte mult sanatatea noastra, dar mai ales a sistemului reproducator. In urma cu ceva vreme, sa vorbesti despre diferite probleme sau boli ginecologice era o adevarata rusine. Sigur ca aceasta atitudine nu este deloc una corecta insa cu siguranta trebuie sa avem foarte mare grija cand ne ingrijim.

Fiecare persoana are o parere diferite despre igiena. Nu toata lumea are aceeasi parere si despre igiena pentru ca o persoana considera ca este corect sa faci anumite lucruri iar o alta persoana crede ca este mai bine sa faci alte lucruri.

In continuare, vom prezenta cateva sfaturi referitoare la greselile pe care le faceti de fapt in momentul in care va faceti igiena intima:

In primul rand este foarte important sa faci astfel incat sa iti faci spalaturi vaginale doar la recomandarea medicului. Exista foarte multe femei care isi fac spalaturi vaginale pentru ca asa considera ele ca trebuie sa faca. De fapt, este foarte important sa faceti spalaturi doar in cazul in care medicul v-a recomandat asta.

Spalaturile vaginale pot sa produca dezechilibre la nivelul florei vaginale si chiar diferite infectii. De asemenea, spalaturile vaginale pot sa aduca scaderea gradului de fertilitate.

In cazul in care folositi produse necorespunzatoare pentru mentinerea sanatatii zonei intime este posibil sa va confruntati cu diferite probleme. Exista foarte multe geluri de dus care contin diferite substante chimice. Acestea contribuie la dezechilibre la nivelul florei vaginale, afectarea sistemului endocrin iar in cazul barbatilor pot sa produca scaderea numarului de spermatozoizi.

Mai mult, daca folositi produse necorespunzatoare va puteti confrunta cu infectii, mancarimi sau dezechilibre biochimice ale florei vaginale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *