Oamenii se preocupa de tot felul de lucruri atunci cand vine vorba despre sanatate. Orice persoana stie ca sanatatea este cea mai importanta pentru fiecare dintre noi. „Colesterolul rau” este acela care ne afecteaza foarte mult sanatatea, iar persoanele care se lupta cu el au inceput sa se resemneze.

Varstnicii se confrunta foarte des cu colesterolul rau si nu stiu ce trebuie sa faca pentru a-l combate. Oricum ar fi, este foarte important sa stiti caacest colesterol daunator nu are nicio legatura cu greutatea, cu nivelul de stres sau cu mostenirea genetica ci mai degraba cu alimentatia.

Sigur ca foarte multe persoane prefera sa ia diferite medicamente pentru a combate aceste probleme insa acestea se dovedesc a fi de multe ori inutile. S-ar spune ca singura modalitate de a tine sub control colesterolul rau din organism este sportul si alimentatia. Iata ce ar trebui sa faci daca vrei sa ai un stil de viata sanatos si sa nu te mai confrunti cu colesterolul rau:

  • In primul rand, trebuie sa stii ca va trebui sa iti incepi una dintre mese cu o salata de spanac. Acesta este foarte, foarte sanatos, este bogat in luteina. Asa se face ca daca vei consuma o jumatate de cana de spanac iti vei scadea nivelul de colesterol nociv care iti infunda arterele, crescand nivelul de colesterol benefic pentru inima.
  • Un alt lucru care iti va combate colesterolul nociv organismul este usturoiul. In plus, acesta este extrem de bun si poate fi combinat cu multe mancaruri. Nu trebuie sa nu il folosesti ci va trebui sa incerci sa il incluzi cat mai mult in mancarurile pe care le faci. Acest aliment se dovedeste a fi foarte benefic pentru sanatate si mai ales, pentru combaterea nivelului de colesterol nociv pentru organsim.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *