Cauzele pot fi multe bineinteles, important este sa gasesti tu raspunsul exact. De la el este posibil sa nu primesti unul sincer.

In primul rand poti sa te gndesti la posibilitatea ca de fapt nu te-a iubit niciodata. Cateodata ajungi sa stai cu cineva doar din comoditate, bineinteles nu este recomandat. Este mai bine sa iesi din aceasta relatie toxica mai devreme, decat mai tarziu.

De asemenea este posibil sa isi fi gasit pe altcineva.  Este bine sa il fortezi oarecum sa iti zica daca tu simti acest lucru. Nu e frumos sa te minta si pe tine si pe ea.

Si faptul ca l-ai obligat sa se schimbe poate duce la astfel de negative. Daca l-ai transformat in ceva ce el nu vroia sa fie este strict doar vina ta. Daca nu ti-a placut asa cum era la inceput era mai bine sa il lasi sa isi vada de viata lui, decat sa il manevrezi cum vrei tu.

Si relatiile serioase s-ar putea sa il sperie. Unii barbati pur si simplu fug de angajamente. Acest lucru ii face sa se poarte haotic. Este mai bine sa ii lasi putin timp si spatiu pentru a se obisnui cu situatia in sine.

Si prietenii s-ar putea sa il influenteze. Mai ales daca el obisnuia sa isi petreaca mult timp cu prietenii si acum nu o mai face. Este posibil ca prietenii sa te vorbeasca de rau si in acest fel sa il influenteze. Mai ales daca mai multe persoane spun acelasi lucru, pana la urma va ceda.

Si faptul ca nu se simte demn de tine s-ar putea sa il puna pe fuga. Faptul ca tu ai prea multe asteptari de la el, s-ar putea sa il sperie. Si bineinteles barbatii nu stiu sa poaret o astfel de conversatie si prefera sa taca.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *