Se intampla de foarte multe ori ca femeile sa faca diferite greseli unele mai mari si altele mai mici dar care au efecte destul de puternice si care pot suda sau distruge o relatie.

Daca vom intreba barbatii vor spune ca femeile sunt foarte greu de multumit si poate ca imposibil iar daca vom intreba o femeie va avea cu siguranta aceeasi parere despre barbati. Oricum, doresc sa vorbesc din perspectiva unei femei si sa amintesc greselile pe care le fac unele femei atunci cand sunt intr-o relatie, greseli care duc spre despartire.

Dependenta

Exista foarte multe femei care spun ca sunt dependente de iubitul sau de sotul lor. Ele nu isi doresc sa aiba relatia pe care o au insa considera ca trebuie sa se complaca intr-o relatie toxica din cauza ca se considera dependente de persoana respectiva. Ei bine, acest lucru nu are niciolegatura si nu ar trebui sa se intample niciodata. Niciodata nu vom putea sa spunem ca suntem dependenti de o anumita persoana, mai ales ca si femeie. Niciun barbat nu isi doreste o femeie care sa depinda de el ci isi va dori mereu o femeie echilibrata, calma, cu capul pe umeri si care sa stie foarte bine ce isi doreste de la viata.

Stresatul

Exista foarte multe femei care pur si simplu isi terorizeaza sotul. Este foarte important sa ai incredere in iubitul sau in partenerul tau de viata. Indiferent cat de mult iti doresti sa il controlezi, nu trebuie sa uiti ca il poti alunga foarte repede de langa tine pe partenerul tau daca il vei stresa.

De asemenea, exista femei care isi terorizeaza sotul atunci cand acesta se afla intr-un anumit loc. Ei bine, nimic nu poate fi mai stresant, asa ca ar trebui sa renuntati la aceste obiceiuri proaste.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *