Inca de cand suntem foarte mici suntem constienti ca banii se castiga foarte greu, sau cel putin asa ar trebui sa se intample. Din pacate, nu toate lucrurile care se spun despre bani sunt cu adevarat adevarate pentru ca acestea contribuie foarte mult la crearea unor credinte nesanatoase in ceea ce priveste banii.

Exista cateva greseli pe care le faci sau pe care le consideri gresit in ciuda faptului ca lucrurile nu sunt deloc asa. In continuare, voi prezenta cateva dintre greselile pe care le facem destul de frecvent atunci cand vine vorba despre bani.

Pierzi bani platind chirie

Extrem de multi oameni au impresia ca pierd banii daca platesc chirie. Asa se face ca foarte multi dintre tineri nu aleg sa isi caute o chirie pentru ca asa considera ei ca nu pierd banii. In momentul in care inchiriem ceva, indiferent ca vorbim despre masini sau despre locuinte, ai impresia vca nu faci nimic altceva decat sa arunci banii in buzunarul proprietatului. Ei bine, in cazul in care ai fi tu proprietarul, ai baga banii la tine in cont.

De fapt, faptul ca esti proprietar atrage dupa sine foarte multe inconveniente. De exemplu, stai in chirie si se strica un anumit lucru din locuinta. Ce faci? Foarte simplu! Suni proprietarul si il aanunti ca s-a stricat ceva iar el va veni sa repare lucrurl respectiv. In cazul in care esti tu proprietarul este lesne de inteles ca tu va trebuie sa platsti toate cheltuielile.

In plus, avand in vedere vremurile in care traim este foarte posibil sa nu stii niciodata care sunt banii pe care i-ai dat pe casa si daca ii vei recupera vreodata. Dr obici, cand vinzi ceva gvinzi doar ca sa iti cumperi ceva mai mare sau altceva.

De admin

Un comentariu la „Greseli pe care le facem cu banii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *