Daca ne vom uita in jur, vom observa imediat cum cei mai multi dintre oameni sau mai bine zis, cele mai multe dintre femei isi doresc sa scape de cateva kilograme pe care le considera a fi in plus. Totusi, oamenii nu isi dau seama si consuma diferite lucruri care pot sa le afecteze silueta, fara sa isi dea seama de faptul ca unele fructe sunt pur si simplu daunatoare pentru sanatate.

In mod cert, fructele pot contine destul de multe zaharuri care pot afecta silueta.  Exista o serie de fructe care afecteaza foarte mult silueta. In continuare, veti afla care sunt aceste fructe:

Strugurii

In primul rand trebuie sa stii ca strugurii sunt fructe gustoase care au in mod cert un continut foarte ridicat de zahar. Probabil ca nu va ganditi insa 150 de grame de struguri contin aproximativ 23 de grame de zahar si 104 calorii. Astfel, in momentul in care vrei sa tii o cura de slabire, cel mai indicat este sa incerci sa te lipsesti si sa elimini aceste fructe din alimentatia ta.

Totusi, trebuie sa tii cont si de faptul cva strugurii contin vitamina C si vitamina K si astfel ajuta la mentinerea sanatatii pielii si la intarirea sistemului imunitar. Daca nu aveti probleme cu gretatea, ar fi chiar indicat sa consumati struguri.

Smochine

Probabil ca stiti ca smochinele sunt aproximativ din aceeasi familie ca si strugurii. Aceste fructe sunt foarte bogate in zaharuri, asa ca indiferent daca le consumati proaspete sau deshidratate, smochinele contin cantitati importante de zaharuri. Asadar, trebuie sa stii ca 100 de grame de smochine proaspete contin 18 grame de zaharuri si aproximativ 74 de calorii. Deci, 18 grame de smochine contin aproximativ 249 de calorii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *