Avand in vederea rapiditatea cu care se misca lucrurile din jurul nostru este absolut normal sa facem anumite greseli in momentul in care suntem presati de stres si tensiune. Suntem mai mereu stresati si tensionati si nu stim care sunt cele mai bune lucruri care pot combate aceste lucruri.

Ei bine, stitia ca daca un morman de haine nespalate in coltul camerei nu vei mai putea sa te concentrezi si sa faci un lucru asa cum trebuie? Ei bine, trebuie sa stii ca aceste lucruri se intampla de foarte multe ori.

In continuare vom elabora un subiect mai putin discutat si anume faptul ca anumite lucruri ne pot crea stres si ne pot face sa avem mai putin randament. Iata care sunt acestea:

Stii cat de rau te simti cand esti pe cale sa intarzii la o intalnire importanta sau cand trebuie sa mergi iei copiii de la scoala si nu-ti gasesti cheile. Gandeste-te de cate ori n-ai primit notificare ca nu ti-ai platit factura pentru ca sa realizezi ca statea ingropata in hartiile de pe birou si ca pur si simplu ai uitat s-o achiti. Si unde este agenda in care ti-ai trecut zilele de nastere ale prietenilor sau programul pentru sala?

Sa traiesti in dezordine inseamna sa lasi haosul sa te insoteasca, iar acest lucru te impiedica sa te bucuri cu adevarat de viata.

„Dezorganizarea genereaza stres pentru ca reflecta ca exista angajamente in viata ta carora nu le poti face fata”, spune Lorie Marrero, organizator profesional si om de afaceri.

Potrivit lui Morrero, neoranduiala din casa cauzeaza stres pentru ca suprasolicita creierul, creeaza conflicte si te seaca de energie.

Asadar, in momentul in care vrei sa dai mai mult randament, va trebui sa faci astfel incat sa ai grija ca toata camera sa fie foarte bine organizata. Astfel, vei reusi si tu sa fii la fel.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *