Am fost invatati sa pretuim anumite momente in viata; timpul nu ne permite sa ne bucuram prea mult de tot ce inseamna astfel de clipe asa ca a ne bucura la maximum de ele este singura sansa de a pune accentul exact acolo unde trebuie. Este si cazul unui botez, moment in care parintii indeplinesc si misiunea religioasa din viata lor si a noului membru al familiei.

Organizarea unei petreceri pentru copii este si momentul in care parintii se vad testati din varii puncte de vedere. Este un moment special, este o petrecere cu tema asa ca totul trebuie sa se adapteze la anumite cerinte. Unii sunt incantati de prezenta  unor ursitoare pentru botez, altii merg pe ideea de petrecere clasica. Oricum ar fi, unei petrecere de acest gen nu ar trebui sa ii lipseasca muzica si distractia.

Ursitoare

Ursitoarele sunt deja o prezenta comuna in cadrul unor petreceri de acest gen. Culmea, ideea in sine porneste de la o traditie, in timp s-a cam uitat si acum revine in actualitate. Ursitoarele sunt cele care vin cu urari de bine pentru cel mic, cu un show organizat. Si cum nimic nu este la intamplare, se pare ca pana si costumatia este una speciala, cat sa ii faca pe cei prezenti incantati de vorbe.

Desi cel mic nu realizeaza ce i se intampla, intreaga petrecere este organizata in numele sau astfel ca textul cu urari este unul personalizat. Este fun, plin de semnificatie si dedicat special celui care merita asta.

Petrecere cu tematica

Dupa botez toata lumea se asteapta sa petreaca ore bune de distractie. Insa nimic nu pare sa fie la fel daca nu este vorba de o petrecere tematica care sa aminteasca care este de fapt scopul acestui intruniri. Asadar, alegerile in acest sens sunt fara doar si poate cele care fac o diferenta. Ar trebui sa existe un cadru specific, ar trebui sa existe culori specifice si tot felul de decoratiuni care sa seteze si mai mult accentul pe ideea de petrecere de botez.

Detalii

Chiar daca fac parte din gama de detalii, unele lucruri sunt menite sa vina cu un plus. Spre exemplu amintirile oferite invitatilor sunt un alt prilej prin care sa se puna accentul pe tipul de petrecere. Asadar, tinand cont de faptul ca mici detalii sunt mari incantari asa ca pana si lumanarile personalizate pot fi o maniera de a aduce noul si ineditul in cadrul petrecerii cu pricina.

De la animatori la ursitoare, poate chiar un program complex pentru copii in cazul in care acestia sunt si ei invitati la botez si la petrecerea de dupa, un astfel de moment implica mai mult efort decat am crede. Insa totul este pe merit de vreme ce se sarbatoreste iubirea izvorata din alte doua inimi, implinirea din toate punctele de vedere cand vine vorba de viata de familie si iubirea dintre doi oameni.

Avand in vedere de asemenea ca un astfel de moment este pe cat de unic pe atat de special, petrecerea de botez merita orice efort.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *