Cu totii muncim. Unii mai multi si altii mai putin. Se intampla ca unii sa muncim 40 de ore, altii 50 si altii chiar 60 de ore intr-o saptamana. Exista totusi diferite lucruri care ne fac sa nu mai avem aceeasi productivitate. Daca muncim la birou facem si alte lucruri care ne distrag atentia pentru ca este aproape imposibil sa reusim sa ne mentinem atentia doar la munca. Pentru a fi productivi la locul de munca este obligatoriu sa stim sa ne scapam de unele griji si probleme.

Exista totusi diferite lucruri pe care le putem face pentru a avea o productivitate mult mai mare. Iata ce ar trebui sa faci pentru a-ti creste productivitatea:

Exercitii

Se intampla sa nu ne dam seama cat este de important sportul pentru fiecare dintre noi. De fapt, nici nu trebuie sa faci 10 minute de exercitii pentru ca 7 minute sunt suficiente. De ce trebuie tocmai 7 minute? Explicatia este simpla: este un timp suficient incat sa nu transforme dimineata intr-o rutina su suficient de lung pentru a scapa organismul de orice lene cauzata de paharul in plus de vin consumat. Poti sa faci diferite exercitii de fitness care te vor ajuta sa lucrezi toti muschii si te vor binedispune. Astfel te vei simti mult maai bine si iti vei incepe ziua asa cum trebuie.

Verde

De asemenea, trebuie sa constientizezi faptul ca cea mai importanta masa din zi este micul dejun asa ca o felie de paine prajita, col de cereale, un sandwich cu ou sau o cutie de iaurt sunt bune pentru ca pun metabolismul in miscare. Poti de asemenea, sa iti faci un suc sanatos verde, sa prepari o felie de paine pe care sa o ungi cu crema de branza fara grasimi. Sucul poate fi facut chiar si dintr-un mar, o banana, o portocala, frunze de spanac, castravete, apa, 2-3 cuburi de gheata si seminte de in. Este foarte ieftin si extrem de sanatos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *