Stailer

Stii destul de bine ca daca nu se respecta o igiena riguroasa in privinta manichiurei atunci cand mergi la un salon de beauty, pot aparea probleme serioase de sanatate, de la infectii pana la hepatite si nu putine sunt cazurile.

Totusi, mai toata lumea alege sa mearga la saloanele de beauty pentru ca experienta isi va spune intotdeauna cuvantul, iar 2 maini dibace vor face o munca excelenta.

O manichiura perfecta are nevoie de timp si atentie pentru ca nu se face cu una cu doua. Insa atunci cand alegi saloanele de beauty pentru acest servicu, trebuie sa tii cont de niste aspecte importante.

Cateva indicatii

In primul rand, igiena este primul factor vital de care trebuie sa tii cont atunci cand mergi la un salon. Cum iti poti da seama? Inspecteaza inainte acest lucru.

Poti face asta acum, foarte simplu cu Stailer. Intra pe lista de saloane din Iasi sau din alte zone ale tarii si vezi toate detaliile la salonul care te intereseaza. De la fotografii, preturi, pana la recenzii, toate sunt importante pentru a putea sa iti faci o parere. In plus, reclama din gura in gura este cea care te poate ajuta sa iei o decizie.

Atunci cand intri intr-un salon, inspecteaza putin locatia, vezi cat de curata este, cum lucreaza personalul salonului, unde sunt instrumentele pentru manichiura si daca sunt sterile.

Atata timp cand platesti pentru un serviciu, ai tot dreptul sa accepti sau sa refuzi anumite aspecte. In plus, sanatatea ta este mai importanta decat privirea incruntata a personalului de la salon daca te intorci si pleci atunci cand ceva nu iti convine. Oricum, ziua urmatoare te vor uita si vei fi de domeniul trecutului.

Alege un salon cu servicii de calitate. Da un search rapid inainte de a face o programare la un salon. Ai nevoie de profesionisti cu experienta in domeniu, care respecta standardele calitatii si tin cont de nevoile fiecarui client in parte. Se spune ca omul sfinteste locul. Daca o locatie arata impecabil, e cu bun gust si cu o energie buna, fii convins ca personalul este cel potrivit.

Daca te programezi cu Stailer la orice salon doresti, ai parte de servicii de calitate si profesionisti cu experienta. Acest lucru o dovedesc recenziile oamenilor care au folosit deja platforma, fotografiile in detaliu, preturile cat si durata fiecarui servciu in parte. Chiar si barbatii se pot programa cu Stailer, fie la o manichiura, la un tuns, barbierit sau aranjat barba la salon Golden Times Iasi spre exemplu.

Nu fa rabat de la calitate atunci cand vine vorba de sanatatea si banii tai. Ca in orice padure, exista si uscaciuni, insa trebuie sa stii sa faci alegerea potrivita pentru tine tinand cont de niste aspecte care, pana la urma, te ajuta sa iti protejezi sanatatea.

Stailer este o platforma sigura, care pune un accent deosebit pe calitatea pe care o ofera clientilor. Un client multumit, atrage cu sine si alti potentiali clienti.

Date de contact: support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *