orl in mures

Cu durerile de urechi chiar nu este de gluma. Aceste simptome ne atentioaza clar ca ceva nu este in regula in interiorul acestora si ca trebuie luate rapid masuri. In caz contrar, pot aparea complicatii atat de grave, care se pot finaliza chiar si cu pierderea auzului intr-o masura mai mare sau mai mica. In astfel de situatii trebuie sa te menajezi si sa soliciti cat mai repede ajutorul unui medic ORL in Mures, care sa te ajute sa solutionezi rapid si eficient problema.

Din pacate, noi oamenii, de cele mai multe ori ajungem in cabinetul medicului doar atunci cand intr-adevar apar dureri foarte deranjante. Tocmai de aceea, odata ce simptomele au inceput sa devina din ce in ce mai vizibile, vizita in cabinetul specialistului trebuie realizata cat mai rapid posibil.

Care e cauza durerilor si ce facem intr-o astfel de situatie?

Odata ce am inceput sa simtim junghiuri, intepaturi si presiuni in zona urechilor, trebuie sa ne adresam cat mai repede posibil unui medic specialist ORL in Mures.

Cauzele pot fi multiple, insa doar un medic ar putea fi intr-adevar capabil sa depisteze care e problema si sa gaseasca rapid si eficient cea mai buna solutie.

Cu toate acestea, se pare ca durerile de urechi sunt de doua feluri: primare si secundare. Cea primara provine exact de la ureche, pe cand cea secundara de la o zona aflata in apropiere si iradiata in jurul urechii.

Trebuie sa fim ingrijorati de durerile de urechi?

Nu trebuie sa te sperii, insa se pare ca durerile de urechi pot reprezenta primul semn a unei tumori de la nivelul capului sau a gatului. Tocmai de aceea, iti recomand sa mergi de urgenta la un medic ORL in Mures care sa depisteze cu exactitate problema. orl in mures

Totusi, de cele mai multe ori, gravitatea problemei nu e chiar atat de mare, insa trebuie rapid solutionata.

Durerea de urechi inseamna otita?

De cele mai multe ori, se pare ca otita este cauza principala a durerilor de urechi. Chiar daca nu este o afectiune grava, trebuie sa vizitezi de urgenta cabinetul unui medic ORL care sa ofere un tratament pe masura.

Daca suferi de otita, trebuie sa stii faptul ca aceasta a fost cauzata de pe urma unei infectii. Iata care sunt factorii ce favorizeaza aparitia otitei:

  • Atunci cand te speli in mod excesiv in urechi si indepartezi cerumenul. Acesta are rolul de a apara urechea, nicidecum de a-i face rau.
  • Microtraumatismele reprezinta din nou un factor ce favorizeaza aparitia otitei – aici se incadreaza utilizarea agrafelor de par, a unghiilor sau a betisoarelor care nu au fost igienizate corespunzator.

Ajutorul carui medic ORL in Mures e cel mai recomandat?

Eu am avut in urma cu 6 luni de zile niste probleme cu urechea dreapta si a fost solutionata extrem de rapid la caritsanmed.ro. Pe langa faptul ca aici sunt medici foarte bine pregatiti, ce beneficiaza si de aparatura de ultima generatie, intreg personalul se poarta extrem de frumos cu fiecare pacient in parte.

Pe langa faptul ca mi s-a oferit un tratament eficient, am beneficiat si de cateva sfaturi ce ma ajuta sa tin la distanta afectiunile de urechile mele si sa am un stil de viata cat mai sanatos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *