Cu totii consumam mai devreme sau mai tarziu bauturi alcoolice. Se spune ca este alcoolism doar daca trece de perioada facultatii, sau cel putin asa se stie din batrani, asa se spune  din cele mai vechi timpuri. Bunicii si tatii mai ales iti vor spune lucrurile astea, pentru ca ei stiu mai bine. Care este totusi granita dintre un alcoolic inrait si un bautor ocazional vom afla in cele ce urmeaza.

Daca vei iesi in fiecare weekend, asta inseamna ca esti un bautor ocazional; dar daca iesi la baut in fiecare zi sau seara, atunci esti un alcoolic inrait.

Daca vei alege sa bei o sticla de vin inainte de culcare, inseamna ca esti un bautor obisnuit; daca te vei trezi insa a doua zi dimineata cu o mare mahmureala si vomitand peste tot, inseamna ca esti un alcoolic.

Daca vei consuma o bautura inainte de o prima intalnire, atunci inseamna ca esti un bautor ocazional; daca insa vei bea atat de mult incat nu vei mai vedea nimic in fata ochilor, atunci inseamna ca esti un betiv.

Daca iti vei cumpara o sticla de vin pe saptamana, atunci inseamna ca iti place sa mai servesti o bautura din cand in cand; insa daca bonul tau de consumatie va fi mai lung decat cel de cumparaturi, atunci ai o problema cu bautura.

Daca te vei implica intr-o cearta cu pritenul sau prietena ta din cauza unui paharel, atunci esti un bautor obisnuit care a luat-o putin pe aratura; insa daca prietena sau prietenul te paraseste dupa doi ani in care i-ai facut mintea si sufletul praf din cauza consumului excesiv de alcool, atunci esti cu siguranta un bautor inrait si un mare betivan.

Daca amesteci suc cu votca, atunci esti un bautor ocazional; daca insa amesteci votca in suc doar pentru a scapa de gustul de suc, atunci esti un mare betiv, din nou.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *