destinatii

Sa iti iei putin timp ca sa te relaxezi poate fi un lucru minunat, insa exista excursii care iti pot schimba viata cu adevarat, indiferent ca vezi cum istoria antica prinde iarasi viata si are un impact asupra schimbarii tale din punct de vedere fizic sau psihic, sau ca vezi viata salbatica sau orice altceva care transforma modul in care privesti viata.

Daca banii nu ar fi o problema, ce loc ai prefera sa vezi?

Iordania e casa a cele mai importante ruine si situri religioase de pe pamant. Nu numai ca poti sa plutesti in apele Marii Moarte, de asemeni, poti sa explorezi peisajele desertice si chiar sa ai ca mijloc de transport o camila.

Laguna San Ignacio, Mexic. Acest loc incredibil ofera sansa de a te apropia foarte mult de balenele gri ale Pacificului in timpul migratiei din luna decembrie pana in aprilie. Aceste creaturi incredibile isi fac drum pana in sudul Mexicului tocmai din apele arctice ale Alaskai. Turistii pot privi animalele, si pot avea sansa sa aiba un contact cu balenele de 40 de tone dar si cu puii acestora, deoarece mamele cauta interactiune umana. Acestea se apropie chiar si de anumite barci deoarece cauta sa isi „prezinte” puii intregii lumi.

O aventura Safari in Africa. O astfel de aventura ofera o experienta unica pe tot parcusul vietii. In Kenya, poti sa vezi animale precum elefanti, hipopotami, girafe si multe astfel de animale care te lasa cu gura cascata, impresionand prin maiestria lor.

Croagh Patrick, Irlanda. Poti sa ai o calatorie minunata pana la altitudinea de 764 metri, acest loc fiind o adevarata provocare pentru multi  oameni. Daca reusesti sa ajungi pana in varf vei fi placut impresionat de peisajele care ti se vor intinde in fata ochilor. Este cunoscut ca si muntele sacru al Sf. Patrick, deoarece acesta a petrecut 40 de zile si nopti rugandu-se si alungand toti serpii din tara. Peste un milion de oameni viziteaza acest loc in fiecare an, pentru a calca pe urmele acestui sfant, multi dintre ei uracand in picioarele goale. Desi este nevoie doar de cateva ore pana a ajunge in varf, nu este un traseu foarte usor.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *