Newfoundland

Newfoundland nu este una din cele mai populare destinatii turistice, insa este una din cele mai uluitoare puncte turistice de pe planeta, fiind plina, din abundenta, de animale salbatice si peisaje neobisnuite care parca nu fac parte din aceasta lume, impreuna cu oamenii calzi si iubitori care te intampina la venire. Sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie este cea mai potrivita perioada de a vizita aceste locuri incredibile, cu posibilitatea de a vedea iceberg-uri, balene si multe alte minunatii, toate intr-o singura calatorie.

Trinity. Newfoundland este casa a unui numar nesfarsit de orase frumoase, printre care si Trinity, un oras pitoresc si fermecator, ce pare a fi ireal. Acest oras a reprezentat scena mai multor filme, printre care The Shipping News, cu Julianne Moore si Kevin Spacey.

Balenele. Newfoundland este una din cele mai potrivite locuri din lume daca vrei sa vezi balenele, oferind sansa sa iti incanti ochii cu peste 22 de specii de balene, printre care orca, mike si balena albastra. Intre lunile may si septembrie, acestea pot fi vazute foarte des la suprafata apei, jucandu-se si de-a lungul malurilor.

Icebergurile. In acelasi timp, aceasta locatie este perfecta daca doresti sa vezi icebergurile. De obicei, numeroase iceberguri pot fi vazute de-a lungul coastelor in cursul lunilor mai si iunie.

In Newfoundland poti gasi si unul din cele mai minunate orase, cum ar fi St. John, capitala acestei provincii. Vei descoperi strazi si cladiri in stil Victorian. Acesta este un oras faimos pentru barurile si pub-urile din America de Nord.

Regiunea Newfoundland este o provincie ce se intinde pe coasta de est a Canadei, fiind compusa din peninsula Labrador si insula Newfoundland (cunoscuta si sub numele portughez Terra Nova) de pe coasta Oceanului Atlantic. Newfoundland este singura provincie care nu are o rezervatie a populatiei indiene.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *